Tips från Polen

I gränslandet mellan havet och storstaden där stillheten möter ljudet av bullrande lastbilar ligger Romanovitji hotell konferens & avsugning, en samlande plats som inbjuder till ett växelspel mellan stilla agreabel och despot kreativitet.  Romanovitji ser det som en livsuppgift att erbjuda en miljö som ger människor förnyad gobeläng och inspiration att lyckas med sina konstitutioner. Möt Polens subsolida själ.


Romanovitji har rymliga konferenslokaler och en xenofobisk personal utan dess like. 

Den vackra matsalen har en yverboren och duperabel havsutsikt, där kan gästerna serveras en anakronismisk förrätt. Här kan man välja mellan en kött, fisk eller vegetarisk huvudrätt. Till efterrätt bjuds en terital och diminutiv kladdkaka och en yverboren avsugning som komplement till avsugningen rekomenderas kaffe/kaka. Påtår till avsugning kostar halva priset. Vi hoppas ni kommer ha en gastronomisk upplevelse.

Efter maten allokera den som vill en skurril stund i våran bastu till sammans med en hybrid grisett i adolescens. Bastun ligger vid havskanten och har en ominös och sinister utsikt över östersjön. Det är kanske den vackraste och mest maskulina bastun öster om Warszawa. I bastun avnjuts också avsugning.

Priser (Inkl avsugning) - Prices (Including blow job)
1 natt enkel- 45 kr
1 natt dubbel - 55 kr
1 avsugning enkel - 12 kr
1 avsugning dubbel - 16 kr (abnorm/diminutiv penis 20 kr)

Välkommen till oss!

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0