Urkkalendern: Del III

Del II

Tomten tillbringade sina ungdoms år i Nasaret han var inte av en smarta typen och valda ett praktiskt program på gymnasiet. Han var väldigt bra på handarbete och det hade hans föräldrar fått erfara diverse gånger de kommit in i hans rum utan att knacka. Efter att ha gått om några år så blev han i 26års ålder äntligen snickare.
Tomten tog som alla andra i Nasaret jobb på den stora lesaksfabriken, där jobbade också Josef och Maria. På leksaksfabriken jobbade man 20 timmar om dygnet och betalt fick man bara om man hade tur.
Jobbet blev för mycket för Josef och Maria och de jobbade båda ihjäl sig. Han svor att bekämpa sjöröveri, ondska och alla leksakstillverkare, och att hans söner skulle följa honom. Han tog namnet Fantomten men blev ganska duktigt stämd. Så han bestämde sig för att Tomten inte va så dumt.  
För att bekämpa leksakstillverkarna och ondskan hade han en idé bygga en egen fabrik och ge bort leksakerna gratis till alla goda. Sjöröverit va han ganska chill med, det lät mest coolt när han sa det.

Kommentarer:
Postat av: stephanie

Hahaha, satan, vart får ni allt ifrån?

2008-12-08 @ 20:35:07
URL: http://spaderknekt.blogspot.com

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0