Stort ass

Mail:
Folk tittar på mig på gatan och skrattar åt mitt stora ass. Jag skäms över mitt ass och tycker inte det är roligt. Vad ska jag göra?

Ann-O-Nym

Svar:
Se det såhär, du gör miljontals personer glada och det kommer förmodligen skratta åt det hela dagen och berätta det för polarna som i sin tur berättar det vidare osv. Ditt ass är ohyggligt! Sprid det över hela världen!

Urkhole

Extra

Ett hett rykte har just nåt Urkholeredaktionen. Farmor Anka byter bort sin gård, mot bensinmack i Bengtsfors. "Jag vill bort från Ankeborg och den där gåsen går mig på nerverna. Nu ska jag bli rik och sälja spolarvätska i en av världens snabbast växande städer" säger hon enligt källan.

Mail

Hej Urkhole!
Jag brukar stoppa in en morot i rumpan och springa runt naken inne hos min granne mitt i natten och skrika saker på skånska så som knark och köttfärs. Han säger att jag inte är normal, vilket gör mig ledsen. Är jag normal?

mvh Oskaj

Hej Oskaj!
Du är sjukt jävla onormal. Prova med något redigare t ex falukorv nästa gång. Euroshopper är billigt, men skyll inte på oss om du får aids.

puss / Urkhole

Astrid Lindgren 3

25/9


Idag va jag på väg till Törnrosdalen. Jag hade ingen karta så jag frågade en pundare som heter Hubert om vägen. Han erbjöd sig att visa vägen och mumla något om att han behövde mer röka. Efter att ha virrat runt i flera timmar så var vi framme, dock inte i Törnrosdalen utan i  Hampadalen. Här låg dimman tät mellan husen och det såg ut som att den sista frisören lämnade stället för 200 år sedan. Jag var först lite gaggig men när jag tände min första joint la jag alla onda andar på hyllan. De har mycket god skit här i Hampadalen så jag tror jag stannar några dagar. Hubert har också sagt att ha vill visa mig Flugsvampdalen och Opiumvallmodalen men det tar vi nästa vecka.

Ha det riktigt tråkigt nu allesammans. Vi ses på andra sidan dimman.  


Astrid Lindgren bloggar

23/9

Kort inlägg idag. Är så jäfla bakis. Nangijala blir iallafall lite skojigare när det vankas ferre. Vimmelbilder kommer strax!
Idag ska jag kolla in Katlagrottan. Lär ju suga fett, men man måste ju spana in den ändå.

Tjaaa

Astrid


Farligt godis

Sött, surt, salt, segt, starkt är några av de sorter som godis förekommer i, och har gjort i hundratusen år. Paul kände att det var tid för ändring och introducerar till helgen sitt nya farliga godis.
Farligt godis är som det låter farligt och är enligt tillverkaren till för dem som behöver lite mer spänning i vardagen. Några av sorterna är arseniknallar, radioaktiva bilar, spikvingummin med mera. Alla godisar i förpakningarna är inte farliga och en rolig grej som man kan göra är att tävla mot en kompis om vem som är modigast.
På förpakningarna står följande text: "Törs du inte? ät då, kom igen ät då, är du mes eller?" Enligt Paul har det inget att göra med att man vill att folk ska äta godiset och sluta ställa massa dumma frågor ska man tydligen också göra.
Farligt godis kommer bli en dundersuccé tror Paul som inte är rädd att ta sig ett smakprov under godisveckan i Antwerpen. Som otur var fick han en marshmallow med grus i och var tvungen att avbryta intervjun för att uppsöka tandläkaren.

Urkhole

Gästbloggare på Urkhole: Astrid Lindgren

Vi på Urkhole har märkt att det är populärt med gästbloggare. Vi har också sett att döda människor börjat blogga ( http://orwelldiaries.wordpress.com/ ). Därför är vi stolta att kunna presentera vår nya avdelning: Astrid Lindgren bloggar från Nangijala!


22/9
Tjena alla datanördar!
För er känns det kanske som om jag varit borta i flera år och är värsta ute redan. Men här i Nangijala har det bara gått ett par veckor...och jag är redan trött på skiten!!!111!

Här är det varmt och blommigt varje dag. Å alla jävla kaniner, fy fan va trist!! Det var bättre på 70-talet då jag kunde bränna av fyra-fem barnböcker i veckan och köpa svindyra pälsmössor gjorda av sibirisk tiger för pengarna.

Inte för jag gillar päls men tanken på att en tiger går runt naken någon stans i Ryssland och fryser häcken av sig får mig att må bra.

Nä, nu drar jag till värdshuset och super mig redlös.

/Astrid


.


Balla Trazan Apansson

Balla Trazan Apansson har inte alltid varit så ball som han framstår sig att vara. Faktum är att Balla Trazan Apansson har varit en ganska stor mes. Det avslöjar Balla Trazan Apanssons mobbare, "Klubban" från högstadiet i sin nya bok "Mitt liv i skuggan av Balla Trazan Apansson". I boken berättar han bland annat hur han brukade mobba Balla Trazan Apansson för hans "skumma" djungelkläder och för hans attraktion till bananer.

"Jag känner att det var något mellan mig och Balla Trazan Apansson om jag träffa honom idag så skulle han nog tacka mig för de fina åren vi hade tillsammans och alla gånger jag tryckte ner hans huvud i toaletten och låste in honom i skåpen över natten. Han hade aldrigt blivit ball om det inte vore för mig."

Urkhole försökte förgäves nå Balla Trazan Apansson för en kommentar på djungeltrumlinjen men fick inget svar.

.

Guitar Hero med Urkhole. Paul och Anders

Bobo elefant - Den grafisk novellen. Sista delen

Och nu äntligen, sista delen av följetången Bobo elefant

Men Bobo vill så gärna träffa Rosie så han struntar i tillsägelserna och smiter ut på dagen för att träffa henne.

De sitter uppe på berget och kollar ut över savannen. Men de ser ingen regnbåge.


Bobo dör en tisdag och begravs samma dag på elefantkyrkogården. Tyvärr så var det säsongsavslutning på Grey´s Anatomy just den dagen så ingen kunde komma.


Rosie hittar en ny elefantkompis som heter Christo. Christo är moderat. Hon tar honom till den hemliga platsen dit Bobo tog henne. Regnbågen har aldrig varit vackrare.


Bobo elefant - Den grafiska novellen. Part Deux


Bobo gillar att äta gräs men en dag visar Rosie honom att man kan äta blommor också. Bobo tycker att blommorna smakar underbart.

Bobo äter och äter. Men han blir inte mätt. Bobo testar att äta buskar och sedan små träd och mer och mer äter han.


En dag blir Bobo så tjock att han spricker och hans tarmar rinner ut och färgar savannen röd.

  

  

Bob åker in till sjukhuset där han sys ihop men läget ser inte bra ut. Bobo blir tillsagd att han inte får röra på sig för då kan det gå illa. I elefantvärlden kan både killar och tjejer va doktorer. Men idag så är det viktigt att allt går rätt till.


Bobo elefant - extramaterialet

Bobo elefant - extramaterialet finns nu att köpa i närmaste Urkholebutik. Här berättar bland annat Peter Harrysson om hur det var att spela Bobo elefant och att han fick banta flera kilon för att matcha in med rollfiguren.

Bobo elefant del 2 snart på Urkhole


Bobo elefant - Den grafiska novellen. Del 1 av 3

                   
Bobo är en elefant. Han är blågrå och har en lång snabel.

  

  


Bobo älskar att vara ute på savannen och en dag träffar har Rosie. Rosie är rosa för hon är tjej.

  

  

Bobo tar Rosie upp på de höga bergen och visar Rosie regnbågen. Bobo älskar regnbågen och vill dela med sig utav den. Rosie är lite rädd för höjden. Bobo respekterar det.Men idag är regnbågen ful och alldeles skev. Det gör inget säger Rosie och kramar Bobo. Det pirrar i Bobos mage. Egentligen så gör det något, men det säger hon såklart  inte.Forts. följer..


Ljungberg till Grönland

Nu står det klart. Fd landslagsmittfältaren Fredrik Ljungberg kommer att spela i Grönländska ligan nästa säsong. 
 Jag kände att Chippen fick för mycket uppmärksamhet för sin flytt till Saudiarabien och jag blir lätt lite avundsjuk, jag är ju mycket bättre. Hälsar han via sin agent som vi når på telefon.
Vid frågan om hur mycket han betalt för sin flytt säger Ljungberg. "Betalt å betalt, en låda torkad fisk, 4 rum och kök igloo, några slädhundar, ett fiskekort och ett isflak. Jag är hur nöjd som helst, nu har jag allt. Hoppas bara det inte snöar i vinter"

Ljungberg har redan gjort sin första träning med laget, "först fick jag sitta och förklara reglerna i 3 timmar, men det är cool och så måste vi ha gevär när vi spelar utifall en isbjörn skulle komma. Spelarna håller mycket högre klass här och vi satsar fullt ut på att vinna minoritets VM nästa år"
 Hurvida detta var ett nedköp eller ej vätans att se.


Anderslåten

Såklart så har vi gjort en låt om Anders. Nu kan ni kolla på den här:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=404437807&n=404437807&MyToken=023b0786-abc1-46f6-9e54-9ed1a896cb70

Anders: gitarr/"sång"
Nikolaj: bas
Nån vi inte känner som förföljer oss hela tiden: trummor
Paul: Vår störste beundrare

kritik

Urkhole är i konflikt med Djurskyddsföreningen eftersom att de finner våra tester med en av de senaste produkterna på djur va fel. Vi på Urkhole ser inte någon annan möjlighet till att få fram den perfekta passformen och vi kunde inte bry oss mindre än om lite kritik från någon hippie-organisation.

Kolla in vår nya hundtröja på http://www.urkhole.tk

Dagens Fågel, fisk, eller mittemellan

Spelare A har gömt något, spelar B vet inte var eller vad och måste fråga fågel, fisk eller mittemellan för att kunna lista ut det varav spelare A svarar fågel. Vad har spelare A gömt för något?

Ikea kundradio

Vi har en man här i 36 års åldern som har tappat bort sina förmyndare. Han påstår att han jobbar på ett multiinternationellt företag och är en av Sveriges största kulturprofiler, men nu har han blivit kvarglömd på barnavdelningen. Snälla kom och hämta honom nu för han går oss på nerverna här nere.

RSS 2.0