Farligt godis

Sött, surt, salt, segt, starkt är några av de sorter som godis förekommer i, och har gjort i hundratusen år. Paul kände att det var tid för ändring och introducerar till helgen sitt nya farliga godis.
Farligt godis är som det låter farligt och är enligt tillverkaren till för dem som behöver lite mer spänning i vardagen. Några av sorterna är arseniknallar, radioaktiva bilar, spikvingummin med mera. Alla godisar i förpakningarna är inte farliga och en rolig grej som man kan göra är att tävla mot en kompis om vem som är modigast.
På förpakningarna står följande text: "Törs du inte? ät då, kom igen ät då, är du mes eller?" Enligt Paul har det inget att göra med att man vill att folk ska äta godiset och sluta ställa massa dumma frågor ska man tydligen också göra.
Farligt godis kommer bli en dundersuccé tror Paul som inte är rädd att ta sig ett smakprov under godisveckan i Antwerpen. Som otur var fick han en marshmallow med grus i och var tvungen att avbryta intervjun för att uppsöka tandläkaren.

Urkhole

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0