Senaste..

Paul ber idag om ursäkt för sitt senaste uttalande som han uttalade senaste gången han nämnde något och genom detta yttrande öppnade sin mun för att framföra kommande budskap som han meddela genom denna artikulering.

Paul hade i sitt uttalande gällande teorin "ärmantvåsågåralltdubbeltsåfort" hävdat att teorin va till 110 % bergsäker, "det är bara att använda sig utav enkel gymnasteik" sa Paul. Men idag så ångrar sig Paul djupt och han beklagar sin inkompetens till sina fans. 
Paul har idag genom egna studier kommit fram till att  vissa saker inte alls stämmer överens med teorin till exempel går saker så som flyttandet av bord och diverse "tunga prylar" snabbare om man är två. Men saker såsom kö, armbrytning och konversation behöver nödvändigtvis inte alls gå snabbare. "Där är själv bäste dräng" säger Paul på telefon från sitt hemliga labb.

Goder afton

Tätt följt av Anders-dagen var det i förrgår World aids day. Vi här på Urkhole hade en väldigt trevlig dag där vi bakade Röda bandet bullar och vek servetter som vi försökte sälja på ebay för att samla in lite slantar till de behövande. Vi sålde några hundra för ett sammanlagt pris av 3050 kr! 
Paul försov sig men kom till kontoret fram mot eftermiddagen. Stolt som han va berätta han om sitt nya "klipp". Han hade kommit över 300 båtar på Internet för bara 3050 kr! Fantastiskt tänkte vi nu kan vi starta vår egen handelsflotta och påbörja vår "världskolonisation" som vi pratat om sen Anders fick idén från en gammal Hagbard-tidning. Det var verkligen en lyckad dag, tack alla ni (två) som kom!

Andra viktiga dagar att pricka in i kalendern
Alla klamydiasmittades dag
Första herpes
Midsyfilis
Gonoreafton
Semmeldagen

Idag är ingen vanlig dag..

..för det är Anders-dagen!!

För er som inte har märkt det så är det idag en av det viktigaste dagarna på året.  Anders-dagen!  
På Urkhole har vi gjort denna dag till en tradition och vi hoppas folk runt om i världen kommer att göra detsamma.
Anders betyder "man" och det är precis vad Anders är. Om du är osäker på hur du ska fira denna dag så förslås du att tex skicka ett brev till oss där du skriver hur bra Anders är. Om du har turen att Anders svarar så kan vi lätt säga att du har uppnåt meningen med livet, för det finns inget större. Anders; eskimåernas konung, chipsets överguru, taurernas tämjare, master of workout, toalettbesökens greve, kejsaren av fika, LAN-semiten,  ja behöver vi egentligen breda på med mera det centrala budskapet har nog kommit fram.

Ni kanske undrar hur Pauls namnsdag kunde gå helt ouppmärksammad förbi, men det gör inte vi. Paul är i en helt annan kategori.

Passa också på att köp våra "Anders-dagen" kampanj t-shirts på http://www.urkhole.tk/  Köp en t-shirt och se till att Anders inte braskar(!), för då vet ni vad som händer....

Ha en trevlig dag // Urkhole

Ny era av skämt: del 1

Efter Lars Vilks genomtänkta, djupa och humoristiska och konstnärliga debattinlägg kände vi oss tvugna att göra en cash-in på Lars enorma kulturinsats. Därför har vi på Urkhole tagit fram dessa högst genomtänkta och sluga skämt. Dess syften är inte bara att passa våran fyndiga och hysteriskt roliga humor och göra oss snuskigt förmögna utan ni kan också se det som en allmosa till era humorilt underutvecklade sinnen. // Urkhole - Strået vassare!

För första gången i Urkholes historia...öhh...Allahskämten!


- Vad äter Muhammed till frukost?
- Frallah!

- Varför lade Muhammed en filt över fötterna?
- De var så kallah!

- Vad brukar Muhammed göra hos sångpedagogen?
- Trallah!

- Varför höll Muhammed i sig så hårt i sandstormen?
- Han var rädd för att fallah!

- Hur håller sig Muhammed varm om benen?
- Med en brallah!

- Vad gör Muhammed när han känner sig ledsen
- Han sjunger tralallah!

- Vad brukar Muhammed göra när han ser någon synda?
- Han brukar tjallah till Allah!

- Vad brukar Muhammed göra i äppelträdet?
- Han brukar pallah!

- Varför köpte Muhammed ett par nya brillor?
- För de va så ballah!

- Vad heter Muhammeds nya film?
- Jallah Jallah!

- Var föredrar Muhammed sina krutonger?
- I en sallahd!
- Villka är Muhammeds favorit praliner?
- Allahddin!
- Vilken är Muhammeds favorit Disneyfilm?
- Jafars återkomst!
- Vilken är den bästa Iron Maiden plattan enligt Muhammed?
- Allah!


Kaviarkriget

Idag trappades våldsamheterna mellan Svenskkaviarfront(SKF) och Svenskfrontförkaviar(SFK) upp.
Våldet började med att två oliksinnade individer hade oliksinnade åsikter om utifall det heter KAAA-viar eller KAV-iar. Den till en början fredliga disskusionen urartade i misshandel, skottlosningar, kidnappningar och bilbomber. Kaviarkriget har iår krävt mer än 600 dödsoffer men myndigheterna blundar.
Vid en intervju tidigare iår sa ordförande i SKF Pelle dessa ord.

Är allt våld kring denna tvist verkligen nödvändigt?
Nödvändigt?? Det är livsviktigt! Jag och mina bröder slåss för våran sak och vi är alla redo att dö för den. Vi kan inte låta denna fonetikska felbedömning gå ouppmärksammad förbi.
Jag antar att du tycker kaviar är det godaste som finns.
Nej för helvete! Man kan ju för fan inte äta fiskmens det är helt sjukt. Dessutom smakar det röv.

Andra kriminella fonetiker i Sverige: 
Original KE.X choklad
Ke(sche)X choklad for life

image51

Pauls hörna. Har du tänkt på att..

...att frasen fem myror är fler än fyra elefanter låter helt jävla ologiskt? Antagligen, om du har någon som helst sak som tar upp platsen i skallen och som i många fall går under namnet "hjärna".
Tänk dig fyra elefanter, de är ju jättejätttestora medans fem myror är yttepyttesmå även om det står på varandra. Hur kan då fem myror vara fler?? Elefanterna kan ju bara trampa på myrorna eller suga upp de i snabeln och då blir det noll myror är fler än fyra elefanter. Det skulle de tänkt på innan de kom på en sån meningslös och megatöntig mening. Mig lurar ni inte! // Paul

image52

Säffle

Om du ska åka till Säffle så ska du inte förvänta dig något. Detta har forskare från olika mellanstadieskolor i Bengtsfors kommun dragit som slutsats utifrån de senaste studierna av Säffle.
Studierna visar att när du kommer till Säffle inte ska förvänta dig att någon tex kommer fram och välkomnar dig eller att du kommer att hitta rätt. Inte heller ska du förvänta dig att de lokala mataffärerna säljer mat eller att en Pizza tar "femton minuter, en kvart". Förvänta dig inte att folk följer trafikreglerna, att polisen svarar när du ringer, att det finns något att göra, att du får några vänner eller att Säffle är "en stad för dig". Kortsagt förvänta dig inte ett dugg.
"För att inte bli besviken så är det bäst att inte åka till Säffle överhuvudtaget. Åk till Bengtsfors istället, det är mycket trevligare" Säger Kalle 12 år doktorand på Franseruds mellanstadieskola i Bengtsfors. "Säffle är under all förväntan" lägger han också till som en dödsstöt åt det lilla samhället.


[LOL]

LOL har drabbat Sverige igen efter dryga 3 år. Men vad är egentligen LOL är frågan många ställer sig.
För att ta reda på det så får vi förflytta oss flera 1000 år tillbaka i tiden. Närmare bestämt  till åren runt 1900 f.Kr då LOL nämns i skriftligform för första gången, Det står nämnt i Genesis 17:10-14 att Abraham får en uppmaning av Gud att omskära sig själv och alla sina söner.

"Jag är Gud den Väldige. Håll dig alltid till mig och var oförvitlig. Jag skall instifta ett förbund mellan mig och dig och göra din ätt övermåttan talrik. Förbundet mellan mig och er och dina ättlingar skall ni hålla på detta sätt: ni skall låta omskära alla av manligt kön. Ni skall skära bort förhuden, och detta skall vara tecknet på förbundet mellan mig och er. Alla av manligt kön bland er skall omskäras när de är åtta dagar gamla, i släktled efter släktled, också slavar som är födda hos dig och slavar som du har köpt av någon utlänning, sådana som inte är av din släkt. De skall omskäras, både slavar som är födda hos dig och slavar som du har köpt. Så skall ni ha mitt förbund på er kropp som ett evigt förbund. Och Abraham svarade: Ehhhh, LOL".

Förhuden har till uppgift att skydda ollonet mot nötning och att hålla huden på ollonet smidig för att bevara känsligheten. Idag är 15 % av världens män omskurna till stor del tack vare LOL.

Dock hävdar en del forskare att LOL uppkom tidigare ur det Babyloniska räknesystemet. Där LOL va siffran mellan -1 och 1 men som under årens gång utvecklats till det vi kallar för noll.
En tredeje teorin är den om att LOL skulle va det egyptiska ordet för hink med spade men den teorin är det ingen som bryr sig om eftersom den också är känd som "Pauls teori".

Hurvida vartifrån LOL kommer så vet vi i alla fall att det är ett av dagens populäraste ord och att det är 82 miljoner mer träffar på google på LOL än vad det är på Jesus.

Dagens LOL:
Mamma: Kom och ät!
Son: Men loooool! 


Bildtdagboken

image49
Hejsan! Jag heter Nils Daniel Carl Bildt  och är en kille på 58 höstar. Jag är politiker, moderat och diplomat så du kan lita på att jag är tuff. Jag var tom statsminister en gång. Just nu är jag Sveriges utrikesminister och det är ett väldit roligt och utmanande jobb där man träffar mycket trevligt folk och får resa på upptäcktsfärd till främmande länder för att bredda Sveriges gränser.

Det här är min Bildtdagbok.

image39image40image41
Idag träffa jag Condi för en fika.                Jag har tråkigt, leka?                  Ska´ru ha stryk?image42image43image44
 Lägger upp lite gamla                       Kommentera!!                                               Jag och nån random dudeimage47image48
                   Jag? fjortis?                              Wtf? hahaha sossar alltså L O L  

Ute på stan

Urkhole tog igår en tur på staden för att avnjuta en fika. På väg ner blev vi påhoppade av diverse föreningar och partier som dela ut flyers. Här under följer några:

Dyslexiförbundet
Förbundet riktat till dig med läs- och skrivsvårigheter.
Perfekt för dig har svårigheter med att läsa eller skriva.

Dyslexiförbundet stavas: S A M M H Ö R H I E T

Vegetarianpartiet
Partiet som riktar sig till dig som också har en mental rubbning.
Kom på piknik i parken på fredag. Ta med egen morot. Biff finns att lukta på om man skulle känna så.
Är du gammal medlem är du ju bara så ute och du ska känna dig så inte välkommen.

PS det finns mycket få vetenskapliga belägg för att vegetarianer ska vara onda.

Mobbverket
Brev från en mobbare.
Hej! Jag är en mobbare på 15 vårar som vill berätta lite om mobbning.
Många säger att mobbning är fel och att det bara är töntiga människor som mobbar. Men sanningen att säga så är jag faktiskt ascool och det är offrerna som är töntar, annars skulle jag ju inte mobba dom eller hur? Utan mobbare skulle inte samhället funka, människor skulle få se ut hur som helst och kunna känna sig trygga i sin vardag. När människor är trygga så går de ute på kvällarna när människor går ute på kvällarna lägger de ner försvaret när människor lägger ner försvaret så blir de invaderade av aliens och om de blir det så blir ingenting kul.
Har du hängselbyxor, ja, då blir du mobbad. Har du glasögon, ja, då blir du mobbad. Gillar du lärare, ja, då blir du mobbad. Tror du på aliens och skriver brev,  ja, då mobbar jag skiten ur dig.

Mvh Mobbarn

Al Qaida cykelbud
Hej! när du läser detta papper undrar du säkert "vad är Al Qaida cykelbud fär något?" Jo det är helt enkelt det bästa och i dessa dagar mest miljövänliga sättet att utföra så kallade "olåvliga handlingar i Guds namn". Handlingarna kanske kommer ta lite längre tid då allt utförs från cykel, men om du inte är nöjd efter 10 dagar så har du troligtvis inte använt dig av Al Quida cykelbud.

Vi utför bland annat:
"Cykelbomber"
Punktering av däck
Cykelkapning
Eker/växel sabotage

Ring oss idag annars kanske vi drabbar dig

Swedish Amish
Drömmer du om en tid där ord som mikrovågsugn, flyplan och kvinnorättigheter inte existerar. Om så är fallet så är garanterat "Swedish Amish" något för dig.
Skriv upp dig i dag och vi tar dig tillbaka till 1700-talets Småland. Allt du behöver göra är att ge bort alla dina "prylar" till oss och betala den årliga avgiften på 2800000 kronor. Så vad väntar du på?
Vi erbjuder också Amish+ som tar dig hela vägen tillbaks till stenåldern. Där du kan springa i höftskynke, jaga mamut eller klubba kvinnor. Amish- tar dig tillbaks till det säregna 90-talet där du kan avnjuta en vhs tillsammans med polarna eller varför inte farcineras av hur cool grafik det är på Nintendo 64 eller hur riktigt jävla dåligt Söndagsöppet är.

(Swedish Amish är finansierat på "svarta pengar" och är en del av Sveriges kriminella nätverk, och varför läser du här? e du en snutjävel eller?!)
image38

V75

Dagens V75

1 ZOCCER WADD s 9 Goop Björn (Pet An)a 2140:1 203 26%
2 LOVELY CONCH s 4 Larsen Öystein (Lee Ko) 2140:2 999 20%
3 BEXIPOP s 5 Ingves Peter (Pur Pe) 2140:3 12 42%
4 SATISFIED HORNLINE s 6 Takter Johnny (Sva Åk) 2140:4 203 6%
5 OLGANINA* (NO) s 5 Svanstedt Åke 2140:5 999 41% 6 MARY* (US) s
6 GOOP OLLE 2140:6 40 30%
7 LADY POWER (US) s 5 Lugauer Conrad 2140:7 203 23%
8 GLOBAL FORTUNE s 7 Jakobsson Magnus 2140:8 136 0%
9 RUNKEN s 7 Uhrberg Thomas (Sve Pi) 2140:9 999 2%
10 TWIGS KAYO s 9 Söderkvist Stefan (Kar Ha) 2140:10 999 7%

Det fanns en tid..

Det fanns en tid som är värd att komma ihåg
Det fanns en tid med Leif "Loket" Olsson, Peter Harryson och Magnus Härenstam
Det fanns en tid då VHS va något man va stolt över
Det fanns en tid då inget va som förr och inget va som sedan
Den tiden kommer alltid ha en egen lounge i våra hjärtan


Saft

Saft är som alla vet ytters farligt. Därför har vi på Urkhole tagit fram exempel på en varningar som vi tycker att paketen ska bära i framtiden.

Saft innehåller stora mängder gift och om man dricker det så blir man zombie.
Att bli zombie betraktas inte som bra på någon av sidorna av samhällsklasserna, möjligtvis hos livearna, gotharna och vänsterpacket. Men det är upp till dig om du inte vill vara med oss populära och snygga. Om du på något sätt skulle få i dig saft föreslår vi att du avlägsnar ditt huvud på ett sätt som du finner dig passande och mest bekvämast med. Som komplement till saft föreslås lättöl eller mjölk. Märk dock att läsk utan kolsyra nödvändigtvis inte behöver vara saft men det kan vara så man bör alltid rådfråga en saftvetare. En regel som man kan lära sig är att ifall någon frågar ifall man vill ha saft så säger man "nej jag är inte törstig idag" Sen ger man personen en rejäl skrevspark och sen springer man för livet och kollar aldrig bakåt. 
Vi på Urkhole har aldrig druckit saft men man hör ju tex på ordet "tranbär" att det är något skumt i görningen. Va fan är ett "tranbär"? Finns det tranbärspaj kanske? nä just det! 
// Urkhole - Din flinga i snöstormen
image36image37

Om du nu vill vara underutbildad och sosse, ja, då kanske saft är något för dig.

GT

Okej....

Det nya nummret av GT kommer idag att bli försenat med 4 timmar. Detta på grund av att GPs Jonathan Falck hittats mosad i tryckpressarna. GT har därför lagt fram ett förslag att världstiden ska förskjutas med 4 timmar. Vi kommer alltså på så vis få samma tid som i Islamabad och frukosten kommer numera att avnjutas på lunchen. "Detta är skandal! jag tänker inte äta min fil när egentligen ska äta mina bruna bönor och fläsk och pankakor och knäckebröd iaf inte på tisdagar!!" säger en förargad Anders Gerdin från Aftonbladet.
GT säger att de inte bryr sig om va de andra tidningarna eller världen säger eftersom det är GT som är det "enda som gäller."

GTn skulle som vanligt innehålla det allra senaste från i förrgår, bland annat nyheten om att Harrys hare hade fått bråttom och hoppat två steg i taget, två steg i taget på grund av några hundar som var häftiga och hemska i humöret. Harrys hare har nu skickat in en stämning på hundarna. Leif Silbersky säger att Harrys hare inte vill uttala sig mer i frågan.

En annan hareincident som ägde rum i förrgår va också den i ett hus vid skogens slut där Liten tomte titta ut och hjälpte Haren ifrån Jägarn in i hans stuga, med hjälp av handen hans. Liten tomte kommer att belönas med tapperhetsmedalj och Jägarn är anklagad för mordförsök och förföljelse.

GTs chefredaktör Lars Näslund säger att han utan att tveka skulle ge GTn 8 fyrar. "Det här är förstklassig journalistik" säger han.


"Det här är förstklassig journalistik säger han" // Lars Näslund

Extra extra

Urkhole introducerar idag sin alldeles nya t-shirt. T-shirten är "fett grym" och "jävligt naaaajs".
Vilka målgruppen för t-shirten är är i dagsläget oklart, men vi hoppas kunna tjäna storkovan på den.
Vi kände att det var en stor efterfrågan på den här typen av t-shirts ute i världen men vi hade ingen koll på ifall detta va fallet. // Urkhole - Din solstråle i Afrika


image35

Paul briljerar igen

Paul har inte helt ovanligt kommit med en ny upptäckt. Det hela började med att han hade köpt en vattenmelon som han absolut inte ville dela med sig av till oss på företaget. För att vi andra utan vattenmelon inte skulle äta upp den så kom Paul på idén att varför inte lägga melonen där man inte kan se den för man kan ju inte äta något man inte ser. Så Paul la melonen under dörrmattan i stället för i skafferiet. Denna handlingen fördröjde faktiskt våran process att äta upp melonen med hela 2 minuter, ingen av oss tänkte ju att en melon skulle ligga under en matta.

"Jag vet inte vad han jag ska kalla min upptäckt än men "gömma" känns bra i munnen". säger Paul. "Detta är början på en helt ny era där man genom att lägga saker där dom inte hör hemma kan få ha sina saker i fred".

Pauls exempel på var man kan "gömma" saker:

Under matta
Bakom byrå
I vas med sand

Paul tror att hemligheten bakom allt detta är att det man har "gömt" inte syns. Är man inte säker ifall man har "gömt" något så kan man alltid fråga någon (tex bästa vännen) att hämta det man har "gömt". Om personen i fråga säger "jag kan inte hitta det" kan man vara säker på att man har "gömt" det och känna hur smilbanden drar sig uppåt. "Men ni ska inte tro att det bara är kul att "gömma" saker. Det är också ett stort ansvar som följer med "gömmandet" och man ska ta det på största allvar" tillägger Paul. "Man ska tex inte "gömma" saker såsom pappas bilnycklar, mammas kavel eller farmors syre". Då kan man hamna i "risigt" läge.

Paul siktar på att ta nobelpriset i fysiologi och säger att de knappast lär vara nån större konkurrens. Detta är vi på Urkhole mycket stolta över och jag ger härmed mig själv 30% mer i lön på grund av att jag va så smart att jag anställde Paul.

// Urkhole - din härdsmälta i vardagen

Dagens bok

"I´ve been through some seroius gameing"

Anders gav idag ut sin nya och enda bok Anders! Mitt liv som jag. Boken är en självbiografi om Anders och handlingen kan beskrivas som en bok som handlar om Anders, kort och gott en bok om Anders.
Boken är skriven tillsammans med statsingenjör Ture Björkman som senast 1983 såg i filmerna om Skrotnisse och hans vänner. "Jag och Ture har haft ett väldigt nära och bra samarbete. Det är något mellan oss och jag känner att vi är mer än bara vänner. Efter det här ska det bli skönt att folk börjar ta mig på allvar" säger Anders.

Boken speglar Anders och tar upp ämnen som "gameing" och "chips". 
Anders omtalade romans med Hot_Chick_Big_Boobs står också nämnd. Vi frågade Anders vad han har för kommentarer till detta "Ja, det var ju inget sånt där "IRL-förhållande" om man säger så" säger Anders och skrockar för sig själv  "höhö,  vi va ju båda ganska "online" så att säga höhö.." fortsätter han och ser allmänt nöjd ut. Det känns som att Anders är lite bättre än alla oss andra. Vid frågan va han har för kommentarer till att Hot_Chick_Big_Boobs egentligen heter Rolf och numera sitter på Kumla svarar han "haha, ni är bara avundsjuka på att ni aldrig kommer få er ett runk".

Boken innehåller också en detaljerad beskrivning på korv-i-näsan-tricket, som har blivit lite som "Anders grej".

Du behöver:
1. Korv.
1. Näsa.
1. Något att flytta korven från kylen till näsan med, jag brukar köra med hand.

Stirra på korven länge och se vad som händer. Har man inte korv kan man använda björk.

Utdrag ur boken:
Kap 2. Mitt innersta begär: Jag har alltid drömt om att få återuppleva min egen födsel..... fast baklänges.

En gång under den intensivaste gameingperioden blev jag gravid. Jag måste ha haft oskyddat runk. "Tänk att jag Anders ska bli mamma" tänkte jag. "Nu måste jag skärpa mig". Så jag halvera ner chipsintaget till 65% men redan efter 2 dagar så försvann graviditeten. Jag som redan hade tagit mammaledigt!


image34
Förlag: Urkhole/2007
Genre: Anders"Jag antar att om man heter Anders, är Anders och ens största intresse är Anders så är den här boken jättebra, därför kan jag inte annat än att hylla den" / Aftonbladet

"Boken om Anders är ett tecken på att vi är påväg in i en ny litteraturhistoriskepok , kanske Anderstiken, där tydligen allting som skrivs får tryckas" / Expressen

"Anders boken är den perfekta boken för den som vill veta mera om Anders. Dock innehåller boken många allvarliga fel. Tex Att han inte vet sin egen ålder, vad sin mamma heter och att han har glömt sitt mellannam Leopold. / Bamse

"Att 5 av de 6 kapitlerna handlar om stadsplanering och hur Anders bäst kan stjäla Bertil Enstörings uppfinningsbok får mig att undra om inte Björkman  har haft ett alldeles för stort inflytande i boken, då varje kapitel endast är en sida känns detta faktum extra angeläget" / Frida
 
"Anders been through some seroius gameing. It´s people like Anders who makes me question my sexuality"
 /New york times

Utveckling

På Urkhole har vi märkt att invandrare blir allt rikare och rikare. Tex i Dubai vars befolkning bara är invandrare har utvecklingen gått väldigt snabbt.

image33

Speedo News

image31


Välkommen till Speedo News!

Nyheten: En Speedotransport rånades i morse av 3 tungt beväpnade män utanför Sundsvall. Väktarna misshandlades och chockades svårt för att sedan springa iväg och gömma sig. Hela 5 lådor med helt otroligt bekväma Deep Maroon Speedos med en liten brodyr på framsidan stals. Vem gör något sådant? Vem skyddar inte 5 lådor Speedos med sitt liv? Rånarna försvann i en vit van och Speedosarna kan absolut inte återfinnas i Speedo News redaktionen så det är ingen idé att leta här.

De kungliga hovspeedosarna ställs idag ut i Sjöbos bygdegård. De kungliga hovspeedosarna är prydda med pärlor och glitter och är för en Speedofantast ovärderlig. Kom dit och titta vi kommer rapportera från händelsens centrum dygnet runt de här 7 timmarna.

Ekonomi: Speedoförsäljningen har gått med 25 % men hade vi här på Speedo New förväntat oss annat? Nej! just det. 

Sporten: Sven Sverker Svensson slog nytt svenskt rekord rekord i 100 ryggsim i går. Sven säger att det är på grund av sitt nya träningsprogram, vi vet att det är på grund av  hans Water Polo Flipturns. Försök inte med oss Sven.

Vädret: En kraftig Speedofront rör sig långsamt in från Tyskland och beräknas nå södra delarna av Sverige på lördag eftermiddag. Men idag ska ni inte räkna med att kunna bära era Speedos förens fram mot kvällen då Speedotrycket ökar, om ni absolut måste bära Speedos tidigt på morgonen så rekomenderas att ni hänger Speedosarna mot något varmt över kvällen, tex ett element på så sätt så har ni ett par varma och sköna Speedos som ni kan krypa in i på morgonkvisten. Kom ihåg att det är blåa Speedos som gäller på fredagar, men det är ju en självklarhet.

Jag själv tänker ta en Speedofri dag för att imorgon ha en seriös Speedodag. Jag tänker säga till min fru att jag är sjuk och när hon går till jobbet så tar jag fram mina favoritspeedos ur mitt gömsälle under golvet där jag gömmer dom från min fru, ingen, INGEN! ska få röra mina Speedos utom jag. Sedan hänger jag upp mina Speedos över en öppen eld medans jag brer mina scones. Efter det kryper jag ner i mina varma och sköna Speedos och bara myser hela dagen. Bara jag och mina Speedos.


image32

Varning: Filmen Speedo handlar inte om Speedos därför planerar Speedo News att stämma skiten ur denna film som har smutskastat det finaste och noblaste som har givits till oss. Egentligen är Speedos för stort för människan och vi borde bara få titta och be till dem, men det är ju så sköna...

Kom för guds skull ihåg att köpa Urkholeboken

https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=24369

Anslagstavlan

Till salu!

Ett par bättre begagnade speedos säljes till högst bjudande. Säljes pga. bristande intresse för speedos.
Speedosarna är använda högst 3 gånger då jag fruktar vatten. Jag har bara burit speedosarna på kontoret de dagar jag har velat känna mig lite extra fin.
Speedos är något av det finaste en människa kan bära och jag vill därför inte att de ska hamna i fel händer så skicka med ett personligt brev med budet så att jag kan veta vad för en figur du är, detta gäller framförallt dig(!), jag tänker inte nämna några namn men du vet vem jag pratar om Anders. Det är ett stort ansvar som följer med ägandet av ett par speedos och de ska behandlas med respekt och ej tvättas i mer än 40 grader. 
Speedosarna är i storlek S och har vita ränder på sidorna. Kan också tänka mig att byta mot oanvända speedos med flames alt. rutor. Speedosarna finns att hämta vid receptionen. 

Bud tas bara emot via fax.  

Ludwigs dagbok 2

Tadzjikistan

Dag 3. Fredag
Då vårt besök i Kongo-Kinshasa blev så kortvarigt, det var egentligen menat att vi skulle spela i 2 veckor men vi blev utvisade efter 2 dagar. Så idag tog vi första planet ivög från det här rövhålet.
Vi kom fram till Dusjanbe på eftermiddagen, jag ser berg jag ser betong. Precis som hemma i Bonn.
Vi hoppar på en pansarvagn som numera tjänar som en skolbuss, denna tar oss till en betongbunker utan fönster som tydligen tjänar som hotell. Å jag längtar så efter mina tjänare som jag fick lämna hemma (man fick inte ta med personer med rabies). Shit också! Jag glömde släppa ut dom ur burarna och lämna mat! Fan, dom var ju inte ens billiga 1809. När jag tänker efter så har de ju inte rört sig på 150 år, de måste ha varit deprimerade, jag som tyckte jag behandlade dom så väl.
Framme på hotellet så blir det supa av. Vi röker upp soffmöblerna från 1915 och sen slår vi sönder allt vi kan hitta inklusive piccolon som vi också testar att röka, vi skriver upp honom på rummet, det blir 100 somoni.
Sen är det dags för kvinnor. Jag och M.C tar oss ner på en stor gata mitt stan, där finns många damer.  
Jag hittar en som är mycket vacker, jag vill ta hennes oskuld, jag vill bli hennes man. Jag frågar efter hennes far för jag måste gifta mig med henne, omgående. Jag ser hur M.C får en bunt sedlar av henne, skumt tänker jag. Hon visar mig till ett mörkt rum där jag går in, haha smaka på det här Mozart din gamle skäggbjörn, tänker jag. Men plötsligt får jag en knuff i ryggen och jag faller med huvudet in i en sten.

Dag 4-5-6-7-8-9.... Lördag
Jag vaknar i en lastbil mitt ute i igenstan, ingen i bilen kan prata tyska men det vet jag ju inte för jag är döv. Vi åker i 3 dagar och kommer sedan fram till ett läger. Jag får en hacka och en spade, de pekar på ett hål. Jag hackar i flera månader. Om ni läser detta så kan ni väll komma och hjälpa mig för jag har drabbats av en extremt djup hemlängtan och saknad av min cembalo.

Tack och hej leverpastej // Ludde Van B

Haha det kan du glömma att vi ska din stofil, och du kan också passa på att glömma att vi betalar dig för den här skiten // Tack för din medverkan, vi på Urkhole

image29

Lilla spöket Alban

image27

Ludwigs dagbok

Vi har bad den tyske tonsättare Ludwig van Beethoven skriva en turnédagbok från sin världsturné 2004 i Tadzjikistan och Kongo-Kinshasa tillsammans med Alcazar som gick under namnet Death from behind (det va A.L´s idé vill Beethoven påpeka). Nu publiceras den äntligen efter alla dessa år, bara här.

Kongo-Kinshasa.

Dag 1. Onsdag
Vaknar kl 05.30 jag är inte trött har inte kunnat sova i natt har varit för nervös. Går upp mjölkar kon och tar mig ett glas. Hatar mjölk så jag super mig redlös ist och däckar i halmen, den är mjuk och jag gillar doften av halm men inte sådant från 1810 (orkar aldrig städa nu för tiden) nu får den mig att spy, det kommer lite blod men big deal. Sen är allt svart.

Vaknar av att telegrafen piper (konstig eftersom jag är döv) kl 18.00 jag har inte fått kläm på den än så jag bankar skiten ur den med en spade. Kommer på att det är idag vi ska iväg så jag dra ner lite kläder i en väska och tar droskan ner till flygplatsen, parkerar på handikappsplatser. Får mig en utskällning av turnemanagern Lennarth. Jävla karl. Träffar M.C han ger mig en låååång kram, himla trevlig kille det där. Sen sätter vi oss i en stor plåtburk och så bär det tydligen iväg till Afrika M.C somnar mot min axel, det känns bra. Jag somnar jag med.

image21

Dag 2. Torsdag
Jag fattar inget, ena stunden plåtburk andra stunden Kisangani. Måste vara djävulen inblandad.
Vi blir mottagna av massor av urbefolkningen, får mig veckans andra utskällning av Lennarth när jag slår till en vilde med min käpp för att han inte knäböjer mig. Det har tydligen hänt en del sedan jag var ute på turné senast.
Vi åker dirket till stadion där vi ska spela ikväll, den är gjord av trä. Vi kör ett genrep och sedan drar vi i oss några linjer av nåt gult som A.K köpt av "nån snubbe". Det snurrar och jag mår illa, men jag gillar det och tar mig en till.
Slår ner min pyrotekniker då han vägrar sätta upp grejerna i en stadio av trä. Dumheter säger jag, jag är Beethoven jag vet bäst. Han gör nu mera som jag säger. Jag vill för övrigt bli kallad Ludde framöver det är mer "gangsta" sa T.M.
Nu drar det igång det är nästan ingen här då biljettpriset ligger på 2 kr. Alcazar inleder med Not a Sinner, Nor a Saint eller M.C iaf de andra vill köra den sist men de hänger på. A.L blir sur och knuffar till honom i ryggen så han faller ner från scenen och drar med sig alla andra då scenen bara är 2 kvadratmeter. Publiken rånar och buar ut dom. Jag får köra en bongotrumsversion på Ödessymfonin för att de ska lugna ner sig men just då så sprängs dörrarna och FNI stormar in och tar över stället, de vill bygga om hela stället till en raveklubb så vi är inte välkomna längre.
Vi drar hem till våra hyddor och röker upp lite av varje som vi hittat i rabbaten. Jag försöker kasta ut en gramofon genom ett hål men det studsar tillbaks och träffar A.L i huvudet så han svimmar. Vi skrattar gott och fortsätter som inget hade hänt. T.M, A.K och M.C somnar efter några timmar men jag fortsätter själv till långt fram på natten. I morgon bär det iväg till Tadzjikistan där har jag aldrig varit och jag gillar berg. Det är inte alla som har en krater på Merkurius uppkallad efter sig // LVB

Urkhole går till val

Urkhole kommer gå med i nästa val då vi tycker att det inte finns något parti som sätter Urkhole i det absoluta centrumet och som kämpar för urkhålets rätt i samhället. Vi tycker detta är fel då vi sätter oss själv i centrum så borde alla andra sätta oss i det också. Men det kommer vi aldrig att erkänna utan vi kommer verka ganska hyggliga så vi får många röster. Vi har också kommit på att det här är en utmärkt start för världherraväldet som vi siktar på.

Här följer vårat första manifest:

Alla som jobbar med urkhål (vi) slipper skatta
Kärnvapenbestycka alla Jasplan
Lägg ner äldrevården
Betyg från födseln
Ta över Norge, utnytja det och ge bort det
Urkhole-uniform i skolan och på jobbet och på fritiden
Barnbidrag byts mot barnavgift (minst 5 barn per hushåll (men håll dom borta från oss))
Inget omval ifall Urkholepartiet vinner
Vi vill också ha en tron av guld med sånna där drakstatyer på sidorna med eld (mycket eld)

image19image20

Hört på stan

Har du hört om toaletten som va trött på att ta skit?
Ja, men vi sket i honom!

Fotboll!

image17

Vi på Urkhole finner den här typen av humor väldigt roande. Den är enkel men samtidigt väldigt djup.

Anders = Konstnär

Anders har nu 9 minuter längre toapaus om dan när han slutat wowa, därför har han gett sig in i konstens värld. "jag gillar att exprimentera med olika färger, min favorit färg är lila." hälsar Anders
 
Här nedan ser vi två av Anders senaste tavlor, "lila" och "gubbe och färg". Dessa pryder nu väggarna i personalrummet.
Gratulerar Anders de här verkar verkligen vara något för dig.

image15image16

Hänt väldigt extremt mycket extra

image14
Dagen industris löpsedel

Urkhole.blogg.se kan idag som den enda svenska sida offentliggöra att Anders AKA Master X kommer att sluta med sitt "wowspelande" som pågått sedan spelet gavs ut den 23 november 2004 då han köpte det på ebay från USA. Detta bekräftar Anders idag till TT. "Gamet" har kostat Anders bil, fru, hus, barn och allt socialt umgänge. För att komma till det viktiga har också omkring kostnaderna (månadsavgift,chips,cola) kostat honom en förmögenhet och han vill inte offentliggöra några siffror. "Men nu är det slut med detta livet" skrattar en förvånansvärt nöjd Anders. "Nu är det Neverwinther nights som gäller igen, och jag har en del catching up to do". "Han är tillbaka imorgon" säger en självsäker Paul som är säker på att Anders inte kommer känna sig som hemma i sitt nya "game". "Detta är löjligt jag har bara ett ord att säga och det är LOL" fortsätter han.
Hur detta kommer att utvecklas återstår att se men vänta er inte att detta är slutet.

                                                                                                                                                            Urkholeredaktionen

Urkholeboken

Glöm inte att bloggen finns som bok med mycket extramaterial:
 
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=24369

Vi frågar oss

Varför är Mozart så himla populär? han har ju inte gett ut något nytt på mer än 200 år. 

Dagens kap

Paul har lyckats komma över en ny teservis till jobbet. Den såldes av en överklasskärring i Småland för hela 1500 kr. Vi sa nej, men Paul som är en riktig klippa på affärer lyckades pruta ner priset från ettusenfemhundra till femtonhundra och hör och häpna hela vägen till ettochfem. Starkt jobbat Paul du gör oss ännnu en gång påmind om varför vi har en sådan figur som dig anställd. Du kanske t.o.m kan räkna med en lönhöjning om några år.
"-Det känns bra att äntligen ha fått göra någonting rätt" kommenterar en stolt Paul.
image12Nu i Urkholes ägo. "Nu fan blir det fika av!"

.

Vi har sparkat humorexperten.

Äkta Humor

Hur ser man om en bil kommer från Turkiet?

-Man ser det på vindruteturkarna.

// Humorexperten

Great News

Vi har anställt en humorexpert.
Då våra skämt på senaste tiden har gått allt mer på lågvarv och blivit ganska torftliga, så tänkte vi att vi behöver professionell hjälp. Därför: välkommen till gänget humorexpert!

Urkhole-Date service

Vad säger du om jag säger:
36 år
Har eget rum hemma
Tubsockor
24 timmars mamma service
och lvl 65

En dröm säger många. Master X säger vi här på Urkhole! Så kom till Un´Goro Crater idag innan 04:00, då han rör sig norr över för att ägna sig åt  lite hederlig "Leatherworking".


image11

Näst senaste

Vi här på Urkhole är alltid ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt och hålla våra utgifter till noll. Detta bara med tanke på att du inte ska känna att du har en massa slantar som tynger ner dig. För att kunna garantera våra kunder detta så är det lika bra att du med en gång går in och köper våra produkter som inte kostat oss något att framställa och som vi säljer till ett överpris som hette duga.

Stöd oss så stöder du en sak som för oss betyder väldigt mycket.


Senaste nytt: Urkhole kommer i dagarna att lansera sina nya produkter. Allt arbete har skett under största möjliga hemlighetsmakeri och säkerheten har varit på topp. Alla som passerat in och ut ur Anders rum har kroppsvisiteras genomgående av mannen själv och han har på egen maskin byggt upp en mur av materialet papp runt sin skärm. Inget tjuvkik har fått förekomma och livsnödvändigt material har som vanligt fått pasera in och ut genom dörren via "morsan". Anders som fortsättningsvis vill bli benämd som Master X har som vanligt haft 24 timmarskontakt med musen, tangenterna, stolen och sina favorit tubsockor. Egentligen har inget ovanligt skett förutom att de minuterna när klämde i sig en kycklingpizza så tog han sig i kragen och fixade till en ny t-shirt.
Hur t-shirten kommer att se ut är ytterst hemligt och allt vi kan säga är: Grön, t-shirt, Urkhål och kanske en lite text rad på ryggen.

Master X är för övrigt 36, singel, gillar mysiga datakvällar(hans favoritspel är Wow där han har en Tauren i lvl 65) och har en gång klappat en häst (fick iof en allergiskreaktion och fick föras till akuten på sahlgrenska, där det också fick göras en titthålsoperation där det visade sig att han hade svalt ner sin matsäck i lungorna).
And..eller Master X är en riktig man.
Så om du är intresserad kontakta honom idag då han befinner vid Un´Goro Crater på östön största delen av dagen.

image10

Visste ni att..

Herman Göring hade ett avelsprogram där han tog fram de bästa milfsen i historien genom att inseminera 18 åriga katolska flickor och på så sätt skapa en milf som va både ung och oskuld. Han hade en borg i österrike med en lada utanför där milfsen fick stå om natten och på dagen släppte han ut dem på grönbete i det vackra alpiska landskapet. Men vad han inte väntat sig var att en förfader till "milf-hunter" Paul var aktiv nere i Europa under den tiden. Så en dag när Herman gick ut för att inventera så var alla borta.
Det är säkert.

Kanske historiens bästa bok, nekad av de flesta förlagen men inget kan stoppa oss
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=24369

Extra extra

Vi på Urkhole vill hela tiden utveckla världen på ett sådant sätt att vi går med största möjliga vinnst vad som än händer. Därför håller vi nu på att ta fram en ny topphemlig super mysteriskt t-shirt som kommer innebära total kontroll av världsmarknaden.
Våra läppar är förseglade men vi kan säga så mycket att den kommer innebära grön färg, ett urkhål och möjligtvis en textbit med


Fler motgångar

Vi fick inte ha julbord till helgen sa de på Gustavsons! Jävla moderatpack!! Prata med samma tant som neka våran påsklunch förra nyår.  "De är ju inte juletider än" sa hon. Det skiter väl vi i ge oss skinkjäveln och håll tyst. Paul föreslog att vi skulle ha larvbandbord ist, men vi tyckte han överdrev. Han går alltid så lågt med sin humor den där Paul. Så var det med det. Bara att ställa in.

image9

Ang kevlar

Nej Loket Calling t-shirten går inte att få i kevlar variant.
Tack Värmlandspolisen för visat intresse, ni kan sluta maila oss nu för vi har blockat er.

Men ni kan kanske kan komma överens med er kollegor att de hoppar över nästa husrannsakan
då det är slöseri med tid. Ni kommer ändå aldrig hitta vårt "stash"

Vi postar iväg ett signerat kort som tack! (ni får stå för portot)(och kortet)

men som sagt:
Loket Calling  ≠kevlar

image8

Nu får det va nog!!

Ibland är det bara så skönt att få skriva av sig. Det finns så mycket skit och orättvisor här i världen och vi lider verkligen med våran fina planet och alla små oskyldiga barn och vuxna runt om i denna. Det är fel det vi gör och det måste bli ett stopp snarast. Tänk att det är ett träd ni torkar er i röven med puckon!! ett träd! ett en gång levande, fullt utvecklat och underbart träd! det hade säkert fått fart på livet med karriären och familjen. Och där kommer du och torkar dig i anus med allt som det stod för! Skäms på er! Blir så jävla ledsen, att det finns sånt folk. Det trodde vi inte om mänskligheten. Torkar sig med ett levande ting.* 

*Detta är egentligen våran nya kampanj för att få er att få dåligt samvete och direkt köpa våra produkter. Vi själva bryr oss inte ett skit. Vi torkar oss bara med finaste regnskogsträ som skövlats ner i miljontals från gorillareservat i nationalparker. Där små slavarbetare fått gå i röken till maskinerna och andas in agent orange som de bombat sönder skogen med så att alla löv och träddjur fallit av för att sen bli överkörda av bulldozers. Därefter gör man sågspån av hela skiten träd/slavar/apor och blandar ut med det enda rena vatten som lokalbefolkningen har tillgång till. Sen görs det finfint toapapper i fabriken som egentligen inte finns, där en herre med hatt i Tyskland tjänar alla pengar och de som jobbar får va glada att det inte blir bortkörda från deras hem i barakerna utan väggar. Sen är det bara att köra den klara produkten 2 varv runt jorden i en lastbil från 1937 som drar 25 liter milen. Sen lanseras pappret under märket Euroshopper och vi köper det för en tia. Tackar så mycket för den!


Så köp nu lite tröjer och tänk lite på världen nästa gång du ska slänga soporna. Plast för sig och burkar för sig.

Inget fusk, vi ser dig// Urkhole crew

Jaha

Blir ingen till årsstämma i år, det finns tydligen en gräns på hur många man får ha på ett år. Skulle inte ljugigt och sagt att vi haft 8 st i år, det skulle ju bli vår första. Men gjort är gjort. Vi får dra i oss en ostmacka hemma hos Paul för att sen dra ner till Statoil och "hänga". Kanske vi får napp, troligtvis inte. Men läste i FHM att rika kvinnor vill ha framgångsrika män, och det kan ju inte svårt att få dom att tro. Jaja du också Anders, det ska nog gå på nåt sätt. Inget är omöjligt...

Men tänkte att efter vi nappat så kunde vi väll ha en samlingsplats dit vi kunde gå (Anders, är det okej att vänta?), så vi sen hinner hem till "Den fulländade fiskaren" ikväll.

Packlista:
Bröd
Ost
Ditt bästa humör

image5

2009

Nu va det äntligen här, året vi alla väntat på 2009. 2009 kommer förhoppningsvis att erbjuda oss många spännande event och vädret ser ypperligt stabilt ut de närmaste månaderna. Många profeter har förutspått att under 2009 kommer Urkhole försäljning nå skyhöga höjder och att glasspriserna kommer öka med i snitt 1 kr per glass.
Obama kommer förmodligen införa lag på spinners och det vi alla hoppats på, invadera Norge.
Urkhole kommer fira 2009 genom att lägga upp lite old school inlägg från back in the days.

Glad 2009 önskar vi Urkhole och glöm inte bort:
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=24369
http://www.urkhole.tk


RSS 2.0