Urkjournal

April 27th, 2009, 12:00
Kom till riktiga kontoret. Alla va glada att se mig som vanligt. Jag är bäst, men om du inte visste det så suger du.

Urkjournal

April 24th, 2009, 15:20
Kontoret igen. Var är alla? Kanske ska leta efter dom idag.. Börjar i köket, Anders är inte där. Toaletten, ingen. Källaren, ingen. Överallt ingen.. Oj, va visst i fel hus.

Urkhole journal

April 23rd, 2009, 14:00
Pauls journal. Kom till kontoret nyss, ensam igen. Var är alla? Skumt. När jag tänker efter så ser kontoret lite annorlunda ut. De måste ha sålt alla möbler. Men inte den här stolen, den ska de inte få sälja den är min!!

Urkhole journal

April 21st, 2009, 9:45
Ska börja alla inlägg med att säga "Pauls journal", låter lite mannligare med tanke på att det bara är kvinnor som brukar hålla på med sånt här trams. Jag har inget emot kvinnor, jag är ganska säker på att min mamma är en.
Fortfarande ingen här. Skulle kanske börja jobba lite, men varför ska jag börja jobba just idag när jag inte jobbat det senaste året. Tror jag går hem istället.

Urkhole journal

April 21st, 2009, 8:30
Är det såhär kontoret ser ut på morgonen? Jag var här 14:15 en gång men det va inget jämfört med idag. Ingen har kommit än. Ibland brukar jag blunda och låtsas att jag är på Bahamas, det är roligt. Jag är kung i landet i mitt huvud. Försökte lära Anders men han trodde att han va på Bahamas på riktigt och ville inte öppna ögonen på flera timmar.

Urkhole journal

April 21st, 2009, 8.00
Kom till kontoret tidigt. Fastnade framför Ratemykitten kl 5 igår och tiden flög.. Såg en hel del söta katter, en va alldeles rufsig, den fick en 7a, en va smutsig, den fick en 4a tror jag, kan ha varit en 3a också.. Får kolla upp det i windowsloggen när jag kommer hem. Rätt ska va rätt, och jag har alltid rätt. Mina fel är tillochmed tillräckligt bra för att va rätt.
Nu sitter jag på en stol, den är gjord av ett träd, träd växer i skogen om man häller vatten på dem, ungefär som blommor. Påläst är jag också, en gång läste jag halva Harry Potter 3 på ljudbok, lätt som en plätt.

Urkhole Journal

Pauls journal 20/4 - 27/4

April 20th, 2009, 14:00
Såg på Watchmen nyss, hyfsad film, hade varit mycket bättre om jag gjort den, det va ju egentligen jag som kom på den, lovar. Jag skulle ha tagit bort den fula Batmanen, och lagt till lite mer röv. Jag gillar röv, och jag gillar Batman också, men röv säljer och jag är superentrepenör. Är Batmans röv en bra ide? Eller det kanske bara är jag..

Växthuseffekten hotar snöman

Växthuseffekten kallar man den uppvärmning av klimatet som orsakas av koldioxidökningen under det senaste århundradet. Koldioxiden kommer från det moderna samhällets förbränning av stora mängder fossila bränslen kol, olja med mera. Denna uppvärmning gör att snön i många områden kommer att smälta bort och snömannen kommer alltså att dö. Detta framställde Paul i sin nya forskningsrapport som kom i helgen. Snömannen är helt och hållet beroende av snö för att kunna försörja sig. "Om det inte skulle finnas någon snö så skulle Snömannen bara vara Mannen och sånna finns det tillräckligt med i förorten" säger Paul.


Snömannen, eller numera Tömannen

Men vi andra på Urkhole tar rapporten med ro för vi vet ju att det där med växthuseffekten bara är en myt.

Quirr

På Urkhole vet vi vad pengar är värda. Vi har tillochmed infört ett system när det kommer till att betala ut löner där vi har infört en ny peng, quirr. Det går 25 quirr på 1 öre och vi har ingen som helst aning om vad vi ska ha dem till då det bara är vi själva som vi betalar ut lönerna till. Faktum är att det kostade oss 50 öre per quirr vi tillverkade så vi förlorade lite pengar där. Så nu sitter vi här med 5000000 quirr i vilket fall. Smart idé Paul. Saken är den att ifall det är någon som vill köpa lite quirr kan ni skicka ett fax till Paul där ni skriver hur många hekto ni vill ha. Vi säljer dem för 10 kr hektot. Först till kvarn, så länge lagret räcker(vi räknar med 15 år så ni behöver inte känna någon stress).

Ställen som inte är värda så mycket
Örebro (vem vill bo dar)
Öresundsbron (Vem vill åka dit den leder)
SnÖre (var ligger det?)
FÖre (okej det här inlägget har pågått lite för länge nu, inte så genomtänkt va? vem va det?)

/Urrrkhole

RSS 2.0