Att va

Något som jag tycker extra mycket om är att va. Ställen som jag tycker om att va på eller i, som det så fint kallas, är köket, balkongen, Hemköp och Trollhättan. När jag är i Trollhättan känner jag mig liten. Trollhättan är en storstad och världsmetropol. När jag går på gatorna i Trollhättan är det som att jag är i centrum av rymden och det snurrar och är solsken. Jag vill va i Trollhättan nu, det skulle bli andra gången.

Anders

Frälsningsarméns kärnvapenprogram

Frälsningsarmén bekräftar kärnvapenprov
Tidigt i morse utförde Frälsningsarmén en kärnvapenprovsprängning under marken i orten Täby utanför Stockholm. Explosionen uppmättes till 5 på richterskalan och man kan säga att stridsropet inte längre bara är en tråkig tidning. Frälsningsarmén kan idag ses som världens mest hotfulla minoritet.

Senare på dagen utanför det militära högkvarteret Templet i Stockholm hölls en parad med frälsningssoldater där ett antal stridsspetsar visades upp till allmänhetens fasa. Det bjöds också på kaffe och hembakade bullar.

Världens ledare har kallat till krismöte.

"Vi kan inte längre låtsas att Frälsningsarmén inte finns. Att vår växel som vi lagt i deras bössor för att få dom att hålla tyst skulle gå till något sånt här hade vi aldrig kunnat ana. Att gud är på deras sida känns ju inte direkt bättre" Sa en talman för FN vid niotiden idag.


RSS 2.0