Idag är ingen vanlig dag..

..för det är Anders-dagen!!

För er som inte har märkt det så är det idag en av det viktigaste dagarna på året.  Anders-dagen!  
På Urkhole har vi gjort denna dag till en tradition och vi hoppas folk runt om i världen kommer att göra detsamma.
Anders betyder "man" och det är precis vad Anders är. Om du är osäker på hur du ska fira denna dag så förslås du att tex skicka ett brev till oss där du skriver hur bra Anders är. Om du har turen att Anders svarar så kan vi lätt säga att du har uppnåt meningen med livet, för det finns inget större. Anders; eskimåernas konung, chipsets överguru, taurernas tämjare, master of workout, toalettbesökens greve, kejsaren av fika, LAN-semiten,  ja behöver vi egentligen breda på med mera det centrala budskapet har nog kommit fram.

Ni kanske undrar hur Pauls namnsdag kunde gå helt ouppmärksammad förbi, men det gör inte vi. Paul är i en helt annan kategori.

Passa också på att köp våra "Anders-dagen" kampanj t-shirts på http://www.urkhole.tk/  Köp en t-shirt och se till att Anders inte braskar(!), för då vet ni vad som händer....

Ha en trevlig dag // Urkhole

Tadadadatada: En ny era av skämt!

Efter Lars Vilks genomtänkta, djupa och humoristiska och konstnärliga debattinlägg kände vi oss tvugna att göra en cash-in på Lars enorma kulturinsats. Därför har vi på Urkhole tagit fram dessa högst genomtänkta och sluga skämt. Dess syften är inte bara att passa våran fyndiga och hysteriskt roliga humor och göra oss snuskigt förmögna utan ni kan också se det som en allmosa till era humorilt underutvecklade sinnen. // Urkhole - Strået vassare!

För första gången i Urkholes historia...öhh...Allahskämten!


- Vad äter Muhammed till frukost?
- Frallah!

- Varför lade Muhammed en filt över fötterna?
- De var så kallah!

- Vad brukar Muhammed göra hos sångpedagogen?
- Trallah!

- Varför höll Muhammed i sig så hårt i sandstormen?
- Han var rädd för att fallah!

- Hur håller sig Muhammed varm om benen?
- Med en brallah!

- Vad gör Muhammed när han känner sig ledsen
- Han sjunger tralallah!

- Vad brukar Muhammed göra när han ser någon synda?
- Han brukar tjallah till Allah!

- Vad brukar Muhammed göra i äppelträdet?
- Han brukar pallah!

- Varför köpte Muhammed ett par nya brillor?
- För de va så ballah!

- Vad heter Muhammeds nya film?
- Jallah Jallah!

- Var föredrar Muhammed sina krutonger?
- I en sallahd!
- Villka är Muhammeds favorit praliner?
- Allahddin!
- Vilken är Muhammeds favorit Disneyfilm?
- Jafars återkomst!
- Vilken är den bästa Iron Maiden plattan enligt Muhammed?
- Allah!


Kaviarkriget

Idag trappades våldsamheterna mellan Svenskkaviarfront(SKF) och Svenskfrontförkaviar(SFK) upp.
Våldet började med att två oliksinnade individer hade oliksinnade åsikter om utifall det heter KAAA-viar eller KAV-iar. Den till en början fredliga disskusionen urartade i misshandel, skottlosningar, kidnappningar och bilbomber. Kaviarkriget har iår krävt mer än 600 dödsoffer men myndigheterna blundar.
Vid en intervju tidigare iår sa ordförande i SKF Pelle dessa ord.

Är allt våld kring denna tvist verkligen nödvändigt?
Nödvändigt?? Det är livsviktigt! Jag och mina bröder slåss för våran sak och vi är alla redo att dö för den. Vi kan inte låta denna fonetikska felbedömning gå ouppmärksammad förbi.
Jag antar att du tycker kaviar är det godaste som finns.
Nej för helvete! Man kan ju för fan inte äta fiskmens det är helt sjukt. Dessutom smakar det röv.

Andra kriminella fonetiker i Sverige: 
Original KE.X choklad
Ke(sche)X choklad for life

image51

[LOL]

LOL har drabbat Sverige igen efter dryga 3 år. Men vad är egentligen LOL är frågan många ställer sig.
För att ta reda på det så får vi förflytta oss flera 1000 år tillbaka i tiden. Närmare bestämt  till åren runt 1900 f.Kr då LOL nämns i skriftligform för första gången, Det står nämnt i Genesis 17:10-14 att Abraham får en uppmaning av Gud att omskära sig själv och alla sina söner.

"Jag är Gud den Väldige. Håll dig alltid till mig och var oförvitlig. Jag skall instifta ett förbund mellan mig och dig och göra din ätt övermåttan talrik. Förbundet mellan mig och er och dina ättlingar skall ni hålla på detta sätt: ni skall låta omskära alla av manligt kön. Ni skall skära bort förhuden, och detta skall vara tecknet på förbundet mellan mig och er. Alla av manligt kön bland er skall omskäras när de är åtta dagar gamla, i släktled efter släktled, också slavar som är födda hos dig och slavar som du har köpt av någon utlänning, sådana som inte är av din släkt. De skall omskäras, både slavar som är födda hos dig och slavar som du har köpt. Så skall ni ha mitt förbund på er kropp som ett evigt förbund. Och Abraham svarade: Ehhhh, LOL".

Förhuden har till uppgift att skydda ollonet mot nötning och att hålla huden på ollonet smidig för att bevara känsligheten. Idag är 15 % av världens män omskurna till stor del tack vare LOL.

Dock hävdar en del forskare att LOL uppkom tidigare ur det Babyloniska räknesystemet. Där LOL va siffran mellan -1 och 1 men som under årens gång utvecklats till det vi kallar för noll.
En tredeje teorin är den om att LOL skulle va det egyptiska ordet för hink med spade men den teorin är det ingen som bryr sig om eftersom den också är känd som "Pauls teori".

Hurvida vartifrån LOL kommer så vet vi i alla fall att det är ett av dagens populäraste ord och att det är 82 miljoner mer träffar på google på LOL än vad det är på Jesus.

Dagens LOL:
Mamma: Kom och ät!
Son: Men loooool! 


Säffle

Om du ska åka till Säffle så ska du inte förvänta dig något. Detta har forskare från olika mellanstadieskolor i Bengtsfors kommun dragit som slutsats utifrån de senaste studierna av Säffle.
Studierna visar att när du kommer till Säffle inte ska förvänta dig att någon tex kommer fram och välkomnar dig eller att du kommer att hitta rätt. Inte heller ska du förvänta dig att de lokala mataffärerna säljer mat eller att en Pizza tar "femton minuter, en kvart". Förvänta dig inte att folk följer trafikreglerna, att polisen svarar när du ringer, att det finns något att göra, att du får några vänner eller att Säffle är "en stad för dig". Kortsagt förvänta dig inte ett dugg.
"För att inte bli besviken så är det bäst att inte åka till Säffle överhuvudtaget. Åk till Bengtsfors istället, det är mycket trevligare" Säger Kalle 12 år doktorand på Franseruds mellanstadieskola i Bengtsfors. "Säffle är under all förväntan" lägger han också till som en dödsstöt åt det lilla samhället.


Pauls hörna. Har du tänkt på...

...att frasen fem myror är fler än fyra elefanter låter helt jävla ologiskt? Antagligen, om du har någon som helst sak som tar upp platsen i skallen och som i många fall går under namnet "hjärna".
Tänk dig fyra elefanter, de är ju jättejätttestora medans fem myror är yttepyttesmå även om det står på varandra. Hur kan då fem myror vara fler?? Elefanterna kan ju bara trampa på myrorna eller suga upp de i snabeln och då blir det noll myror är fler än fyra elefanter. Det skulle de tänkt på innan de kom på en sån meningslös och megatöntig mening. Mig lurar ni inte! // Paul

image52

Bildtdagboken

image49
Hejsan! Jag heter Nils Daniel Carl Bildt  och är en kille på 58 höstar. Jag är politiker, moderat och diplomat så du kan lita på att jag är tuff. Jag var tom statsminister en gång. Just nu är jag Sveriges utrikesminister och det är ett väldit roligt och utmanande jobb där man träffar mycket trevligt folk och får resa på upptäcktsfärd till främmande länder för att bredda Sveriges gränser.

Det här är min Bildtdagbok.

image39image40image41
Idag träffa jag Condi för en fika.         Jag har tråkigt, leka?                  Ska´ru ha stryk?image42image43image44
 Lägger upp lite gamla                    Kommentera!!                        Jag och nån random dudeimage47image48
                   Jag? fjortis?                              Wtf? hahaha sossar alltså L O L  
       
    

RSS 2.0