Säffle

Om du ska åka till Säffle så ska du inte förvänta dig något. Detta har forskare från olika mellanstadieskolor i Bengtsfors kommun dragit som slutsats utifrån de senaste studierna av Säffle.
Studierna visar att när du kommer till Säffle inte ska förvänta dig att någon tex kommer fram och välkomnar dig eller att du kommer att hitta rätt. Inte heller ska du förvänta dig att de lokala mataffärerna säljer mat eller att en Pizza tar "femton minuter, en kvart". Förvänta dig inte att folk följer trafikreglerna, att polisen svarar när du ringer, att det finns något att göra, att du får några vänner eller att Säffle är "en stad för dig". Kortsagt förvänta dig inte ett dugg.
"För att inte bli besviken så är det bäst att inte åka till Säffle överhuvudtaget. Åk till Bengtsfors istället, det är mycket trevligare" Säger Kalle 12 år doktorand på Franseruds mellanstadieskola i Bengtsfors. "Säffle är under all förväntan" lägger han också till som en dödsstöt åt det lilla samhället.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

företsags........blogg. sär....skrivet?

2007-11-15 @ 12:31:11
Postat av: Anders

Ovanstående: Du misstar dig. Titeln syftar på att bloggen tillhör världens mest framgångsrika företag, inte att det är en företagsblogg...för det är det inte. Dessutom börjar man en mening med versal.

2007-11-15 @ 20:44:29
Postat av: Nikolaj

Måste bara lägga till att ovanstående över Anders är ägd.

2007-11-16 @ 13:00:30
URL: http://urkhole.blogg.se
Postat av: Urkhole

Äääääääägd!!!

2007-11-16 @ 13:07:15

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0