Nya produkter!!

Grymt snygga t-shirtar för alla tillfällen.. dax att shoppa loss!! http://www.urkhole.tk/ <-- här hittar ni allt ni behöver!


Magnus Uggla rasar efter frisyrinlägg

Magnus Uggla rasar mot Urkholeinlägget Magnus Ugglas frisyr som kom för 30 sekunder sedan. Inlägget var både tråkigt och otroligt dumt påstår Uggla.
"Alltså man driver inte med folk på det viset, speciellt inte med mig, då blir jag sur. Det är inte mer med det va. För att stauera ett exempel har jag här skrivit ut en kopia som jag tänker äta för att bevisa dess samklöshet.... tugg tugg... hmm... tutti frutti? men det är ju min favorit ju. Där ser man!"
Uggla drog efter intervjun tillbaka sina anklagelser och numera kammar han sig och läser Urkholebloggen varje dag.

Magnus Ugglas frisyr

De klämkäcka refrängernas konung Magnus Uggla tappade i förrgår bort sin frisyr. Det var på Gärdet vid 12 tiden som frisyren försvann.
Efter att ha letat i 2 timmar så hittades frisyren inte och den är nu efterlyst i hela regionen.
Enligt Stockholmspolisen finns inga misstankar på att brott gjort att frisyren inte kommit tillbaka. Enligt dem borde djurskyddsmyndigheten ta en snack med Uggla om hur man behandlar sitt hår. 
Frisyren var vid borttappandet trasslig och brun. Polisen uppmanar alla att hålla ett öga uppet, den är inte svår att missa. 
"Alltså vi va ute och gick va, rasta den och så, å så slet han sig och sprang iväg, det är inte mer mä det va. Börjar bli kallt om skallen men det är det" säger Uggla.
Om frisyren inte dyker upp snart så hotas månadens Sverigeturné att ställas in. 

Kaviarkriget

Idag trappades våldsamheterna mellan Svenskkaviarfront(SKF) och Svenskfrontförkaviar(SFK) upp.
Våldet började med att två oliksinnade individer hade oliksinnade åsikter om utifall det heter KAAA-viar eller KAV-iar. Den till en början fredliga disskusionen urartade i misshandel, skottlosningar, kidnappningar och bilbomber. Kaviarkriget har iår krävt mer än 600 dödsoffer men myndigheterna blundar.
Vid en intervju tidigare iår sa ordförande i SKF Pelle dessa ord.

Är allt våld kring denna tvist verkligen nödvändigt?
Nödvändigt?? Det är livsviktigt! Jag och mina bröder slåss för våran sak och vi är alla redo att dö för den. Vi kan inte låta denna fonetikska felbedömning gå ouppmärksammad förbi.
Jag antar att du tycker kaviar är det godaste som finns.
Nej för helvete! Man kan ju för fan inte äta fiskmens det är helt sjukt. Dessutom smakar det röv.

Andra kriminella fonetiker i Sverige: 
Original KE.X choklad
Ke(sche)X choklad for life

image51

Veckans innelista!

Inne!

Att vara ren
Till hösten är det ren man ska vara. Ren blir man med hjälp av tvål och vatten. Vi på Urkhole var inte sena att hoppa på trenden och numera gör vi oss rena varje söndag, om vi får tid.

Simhopp
Bra sport att ägna sig åt när man har tråkigt en fredagskväll eller när man vill imponera på vännerna.

Urkhole t-shirts 
T-shirtar som alla borde ha, inte minst du!

Ute!

Att inte ha Urkhole t-shirts
Totalt jävla ute

Personalmeddelande

Kära arbetskamrater, vi har ett stopp i toalett B på andra våningen som har lett till ett kraftigt vattenläckage vilket kommer göra att vi får ställa in 12-fikat. 
Paul vi vet att det var du! Jag var inte i huset och på väggen inne på toaletten stod det med klara och tydliga bokstäver att Anders inte heller va där. Så det är bara för dig att erkänna och vi kommer att fika, och skita i ditt rum hela dagen.Kurragömma

..

Nu kommer jag!
Kurragömma är en lek som härstammar från tiderna begynnelse. Reglerna är enkla, en person blundar och räknar till ett tal som man bestämt innan tex 100. Samtidigt som räknandet pågår måste återstående personer gömma sig. När "räknaren" har nått talet 100 så ropar han "nu kommer jag!" och därefter så ska han börja leta efter de som gömt sig. Men det är nu som problemen för de gömda dyker upp, de allra flesta har gömt sig så dåligt att "räknaren" hittar dem med en gång.

Nästa OS-mästare?
Vi når Krister på telefon från hans sommarsuga i Monaco. Krister är trefaldig svensk mästare och har flera guld i internationella sammanhang. Nu i veckan ska han delta i OS i kurragömma. 
Vi hoppas på att kunna få ta del av några av hans "guldkorn".
 -Några av mina favoritgömmställen är i garderoben eller om det är utomhus under bilar. Ibland så går det så långt att jag till sist inte orkar gömma mig längre, då går jag till en synligt ställe och ropar, här är jag!
Jag rekommenderar också under bord med dukar och uppe i träd.
OS för dig börjar på onsdag, kan du ge oss en hint på var du hade tänkt gömma dig då?
 -Vill inte gå in så mycket på detaljer, men det är kurragömma i bondgårdsmiljö så jag kommer nog satsa på en tunna full med spannmål.

Busschauffören

Jag har kört skolbuss i en vecka nu. Jag hatar att köra buss och jag hatar barn. Jag driver min egen bussfirma, åker runt och plockar upp barnen 5 minuter innan den riktiga bussen kommer.
Nej, skolkortet funkar inte idag heller, det är bara att betala eller så tar du och avlägsnar ditt feta arsle från mitt fordon.
Jag hatar barn, sa jag det? Speciell feta barn, barn som låter som en blåsbälg när de andas och har strumpor i sandalerna. De luktar konstigt, en blandning mellan frityrolja och vanilj. Sa jag att jag ogillar barn? Det tåls att sägas igen, jag hatar barn!
Jag har ett barn själv, en riktig tjockis. Jag har inte bett om honom, man kan säga att han kom med på köpet.
Jag sätter på industrimusik på högsta volymen, musik från Deutschland. Det va bättre på den tiden, då hade barnen disciplin. Men nu slipper jag de äckliga skratten i alla fall.

Jag var trött på att gömma mig. Höll mig gömd i 20 år , det va tid för lite omställningar. Jag packade ihop alla min värdesaker och begav mig uppåt, från Equador till Mexico. Strax innanför gränsen hittade jag ett körkort. Mannen på bilden va ganska lik mig. Carlos, vad är det för namn? 
Jag sökte upp hans adress, spionerade på honom i några dagar och när tiden va inne så tog jag honom. Insåg att han hade vissa drag i ansiktet som fattades på mig, men det kunde jag enkelt ordna själv, då jag har förflutet som läkare.
Han va busschaufför så sen va allt enkelt, gå till stationen, hämta ut en buss plocka upp några personer, köra in i en bergvägg och fejka en minnesförlust. Några veckor där efter fast med ett ganska deformerat ansikte från kraschen var jag Carlos och allt i hans liv va mitt.

Jag hatar barn, vad skulle kunna hända om jag körde ut bussen i skogen och åt upp dem? Ingen skulle väl sakna dem? Jag kanske blir hyllad och älskad av alla i byn? Nä, det känns som en för stor risk. Jag vill inte förstöra för mig nu.

Ligger i katakomberna under skolan, idag ska den brinna. Jag kopplar ur vattensystemet och gör upp en stor eld med allt jag kan hitta. Jag blir nästa tårögd av att se på när skolan slukas av flammorna, detta är konst.
Barnen har ingen skola att åka till, jag behöver inte köra mer buss. Varje gång de bygger upp en ny så förstör jag den på ett eller annat sätt. Fyllde fisk med sprängmedel och släppte ut dom i avloppet en gång, det fungerade bra.

Barnen blir ohyfsade utan skolan, de blir en allt för stor börda för föräldrarna och tvingas till slut att leva på gatan. 
Jag åker runt i min buss på natten och plockar in det ena barnet efter de andra, kör hem och gömmer dem i källaren. Där får de bo, jag utför experiment. Ser hur de reagerar på olika sjukdomar, kyla, hetta, vad som händer om man byter armar mot ben. Grannarna klagar på att de hör skrik på natten. Flyttar verksamheten till en nedlagd militäranläggning lite utanför samhället.
Jag tar de starkaste barnen och utvecklar en supermänniska. 
Skickar iväg dem i bussar runt om i landet för att skapa oordning, kaos och panik. Landet håller på att falla samman. 
Nu kan jag driva min forskning i fred, en människas värde är inte vad det brukade vara. Så jag har fria händer.
Ibland när det blir lite kärvt i kassan extrajobbar jag som busschaufför, det är inte lika tråkig längre. Ibland när det är någon ensam själ på bussen kör jag den till slutstationen och där finns det ingen förbindelse till annat än dödsriket.


Musik på skånska

Musik på skånska är en fenomen som är väldigt populärt bland ungdomarna idag. Musik på skånska är musik där artisterna sjunger på skånska. Musik på skånska behöver varken vara bra musikaliskt eller ha betydelsefulla texter, bara den är på skånska så är den grymt bra.
Paul hävdar att det va han som uppfann musik på skånska när han va på en Tommy Körberg konsert på skansen 95. Då han med munnen full med gröt sjöng med i en av låtarna.

Nintendo 64 2000!

Är du trött på att behöva gå till kylskåpet? Avskyr du ansträngningen som det medförs när du sträcker dig efter chipsen? Då är lösningen äntligen här! 8 år försenad men i veckan kommer helt nya Nintendo 64-2000! ut i butikerna.
Utifrån kanske det ser ut som den helt vanliga konsolen Nintendo 64, men skenet bedrar. Detta är Nintendo 64-2000!
Men vad är då Nintendo 64-2000!? Jo det är det är egentligen ett helt vanligt Nintendo 64 bara det att den har finessen "inbyggd teleport" som gör det möjligt att beställa hem mat direkt till vardagsrummet.
Varför utvecklarna på Nintendo inte utvecklade teleporten till de nya konsolerna ist för till 64 vet vi inte och när vi frågar varför de inte började utveckla teleporter till annat än mat från spelkonsoler svarar de att "vi va hungriga och såg den perfekta lösningen, efter att vi byggde teleporten förstörde vi ritningarna så nu kan vi inte bygga en ny. Men varför skulle vi vilja det?"


WoW 2008

Ander kom just hem från ett besök i Göteborg där han hade hoppats att få bevittna den största wow-turneringen iår. Men det visa sig vara nån sketen festival i slottsskogen ist. "Det kom som en chock, det va bara att ta första buss hem igen" Säger Anders

Kronofogden

Kronofogden kom in igår. Han sa att det inte va helt okej att vi skrev alla våra räkningar på vårt fadderbarn i Bangladesh. Så som jag fattar det får vi göra oss av med räkningarna på något annat sätt i framtiden.

Ses på rasten!!

Ha det så bra Sharif och tack för vårt samarbete.

Veckans meddelanden från Paul

Måndag: Hej allihopa, lyckades tyvärr spela bort Urkhole i poker häromkvällen. Va helt säker på att jag skulle vinna, hade en grymt bra hand. Men aja, sånt e livet. Hoppas ni inte blir arga.

Onsdag: Hej igen, idag gick det bättre. Vann en hel familj från krakow och alla säsonger av Tre kronor på dvd. Glömde helt bort Urkhole. Har inte riktigt plats för allt hemma så tänkte att de kunde bo hos er, det är väl okej. Hur som helst är det påväg till er nu.

Fredag: Oj, Anders där gick ditt hus.

Söndag: Idag gick det riktigt bra, vann en skuldsedel på 3 miljarder som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av och en livtids prenumereration på Mat & vänner.
Just ja! Fick tillbaks Urkhole också för ingen visste vad dom skulle gör med det. Ha en bra kväll!

Olof: Jag var ornitolog!

Jag har alltid varit intresserad av fåglar. Min intresse för fåglar började redan i tonåren när jag började spana efter olika arter. Jag fann inget intresse i att spela fotboll eller festa med de andra så att kolla på fåglar blev till sist min enda hobby och jag började ägna all min lediga tid åt att "kryssa".
Jag började som en vanlig fågelskådare men övergick senare till en "kryssare" och  en dag fann jag mig själv att vara ornitolog. Trots allt fann jag en fru som jag älskade och vi fick barn, men fåglarna va fortfarande mina enda vänner.
Till sist gick det så långt att jag började sitta ute och spana i min kikare hela dagarna och nätterna, min fru fick alltid dra med mig hem varje kväll från skogen. Men dagen då jag hade ringmärkt barnen så hade det gått för långt. Min fru sa att jag fick välja mellan fåglarna eller henne och barnen, och det var då jag för första gången sökte hjälp hos Anonyma ornitologer.
Idag är jag helt frisk från sjukdomen men ibland känner jag suget av att gå ut i naturen igen och pricka av några småtärnor, men jag har gjort ett val som jag kommer stå fast vid.
/Olof

Så vet du om du är i riskzonen för att bli ornitolog
 • Har du nånsin känt att du borde kolla på mindre fåglar?
 • Har någon irriterat dig genom att kritisera ditt intresse för fåglar?
 • Har du nånsin haft skuldkänslor för att du spanar på fåglar?
 • Ringmärker du dina barn?
 • Spionerar du på grannarna med kikare? 
 • Känner du en sexuell attraktion till fåglar?
 • Hittar du artister så som Magnus Uggla och Loa Falkman i din skivsamling?
 • Är Gökboet den bäst filmen i världen? •  

  En dag på företaget

  En helt vanlig dag hos Urkhole.

  08:55 - Vi på Urkhole värnar om miljön så därför kör vi bara halva vägen till jobbet och därefter tar vi taxi därför kommer man alltid 15 min för sent men det drar alla av från Pauls lön.

  09:10 - Framme på jobbet, om det är en vanlig dag får man gå in och säga till Anders att vi börjat för han har som vanligt tillbringat natten vid datorn på sitt kontor då vi har 0,5 mbit/s snabbare uppkoppling här än hemma hos Anders. Enligt honom gör det stor skillnad i hans gameande.

  09:12 - Räkningsbål.

  09:14 - Anders gör sitt "världsberömda" korv-i-näsan-trick.

  09:15 - På Urkhole har vi som policy att man ska fika 45 min per timme, man kan säga att vi gjort det till vår "lilla grej". Inge fik, inge rik som vi säger. Då fiktiden är inne så fikar vi upp hela månadsbudgeten och resten av Pauls lön.

  10:00 - Ett långt och välförtjänt toalettbesök.

  10:15 - Dasspappret är slut.

  10:17 - Fyller på med en nytt.

  10:20 - Dasspappret är slut.

  10:30 - Disskuterar om hur  våra nya varor ska se ut och hur vi bäst och till minsta möjliga kostnad kan ta över världen. 

  10:32 - Åker hem då vi inte kommer på nåt mer att göra.

  15:45 - Paul kommer till jobbet och hittar ingen där, han har försovit sig. "Fan va trött jag blir!" brukar han säga och somna i någon mysig fåtölj.

  Dagen slut.

  image24

  RSS 2.0