Mail: Ang Anders

Hej Urkhole!
Jag har märkt att ni på senaste tiden spelat väldigt mycket på det där med historier om Anders. Jag finner inte den formen av humor roande och önskar att ni kunde skriva lite mer om mig istället. Jag tror att detta inte bara skulle gynna er utan också sätta mig tillbaks på tapeten igen.

Mvh Jan O. Jansson

Hejsan Naken-Janne!
Anders är inte bara ett utav Urkholes mest mediala ansikten utåt och den enda kända personen i världen som hävdar att tandläkare är en myt och förnekar deras existens. Utan han är också en bohemisk förortspoet som tillochmed av kritikerna framställts som en nutida Goethe och en reinkarnation av Dostojevskij fast med mindre skägg. En stor tänkare och filosof.
Anders skildrar samhället ur ett postrealistiskt perspektiv och med sina dystopiska och eskatologiska framtidsvisioner förutsäger han apokalyps och ragnarök, "acharit hayamim" är ett begrepp som ofta förbinds med Anders.
Anders inkorg fylls dagligen med paradoxala mängder mail där man vill tilldela honom Augustpriset i alla kategorier och likaså Nobelpriset och diverse Astrid Lindgren-pris. Men för Anders är pris inte vägen till den jordiska befrielselsen och det har gått så långt att Anders tillochmed gett upp hoppet om att få plats med mailen i sin skräppostmapp.
Att leva med denna sanning och därtill kalla Andershumorn för annat än roande är som att sparka sitt eget intellekt i skrevet.

Mvh Urkhole - Lite bättre än alla andra

Dagens sten, sax, påse

Spelare A går helt enligt reglerna till angrepp med "sax". Hur bör spelare B agera för att inte gå i fällan och ta hem segern i ett drag.

          A                                   B
                   

Tips: Tänk "hårt"

Nya inlägg på pizzabloggen!

Kom ihåg att kolla urkholebloggen och pizzabloggen varje gång så det blir jämvikt. http://pizzza.blogg.se !

kom ihåg t-shirten också http://www.urkhole.tk !

Bonusblogg

Urkhole startade idag en ny blogg, i ett ämne som är väldigt viktigt och som vi tror många har saknat: Pizza! 
Här kommer vi skriva reportage om allt som rör  ämnet pizza.
Kolla in: http://pizzza.blogg.se/ 

Spränger toalett

En påsk hände det här

Tyske Persson

Väääldigt gammal!

Loket

Mycket av Urkhole kretsar som många kanske inte har märkt runt Loket. så han förtjänar lite fler inlägg.
Good bad loketSM loket

Wish I Had A Jailhouse

Klassisk lanfilm by Anders himself

En till

Bam gillar schlager.

ja vad säger man...

Lite gamla Urkholefilmer

King of pajs

Dagen "tre i rad"

Spelare A spelar med X och har markerat rutorna B2,A1 och A3. Spelar B har under ett berusat tillstånd placerat sina O på rutorna B1,B3 och C1. På vilka sätt kan spelare A som vi helt utan anledning benämner som Lennarth placera sitt nästa X för att uppnå "tre i rad" och klassa ut Klas som spelare B inte heter men som vi kallar honom för bara för att han inte vill.
 


Svaren till gårdagens "tre i rad": B-C2,A-B7

paj

"det finns mycket äcklig paj med frukt och bär som man också bränner sig på tungan av" - jag


Tejp=Världens grej

Tejp är inte bara något som ligger i en rulle i något skåp som man aldrig hittar, det är också det helt perfekta verktyget till att få två föremål att sitta ihop med. Studier här på Urkhole har visat att tejp har en sida som är "torr" och en dold sida som är "klibbig". Den "klibbiga" sidan visade sig vid experiment ha en tendens att fastna i saker. "Jag satt och petade på den och helt plötsligt så kunde jag inte få loss mitt finger, jag blev skitskraj" säger en upprörd men ändå exalterad Paul. "Jag tror att vi är påväg mot en ny teknisk revolution, det här är stort" fortsätter han. Paul har skrivit en 3 sidor lång rapport om tejp där han genom intensiv forskning och experiment lyckats "tejpa", som han kallar det, ihop foremål med varandra. Tex kan nämnas två papper, ett papper mot en vägg och sina egna fingrar. Det gäller att hålla på den "torra" sidan så man inte fastnar och sedan så trycker man den "klibbiga" mot det som ska fast. "Jag skrev faktiskt på båda sidorna i rapporten och jag har nu "tejpat" ihop dom" säger Paul som nu hoppas att kunna tjäna storkovan på sin upptäckt.

.

"Grandiosa pizza är äckligt, man bränner sig alltid på tungan" - Jag

Intervju med Anders

Från Kvinnornas Tidskrift nr 4 2007

Anders är mannen som sedan tidigare är känd för bilder såsom "jagandersistheshit.net" och "mymuscles.istheshit.net" men i veckan har han publicerat bilden "kvinnorättigheter.istheshit.net".
Detta tycker vi på KT är en händelse som absolut borde uppmärksammas och det är helt klart ett steg i rätt riktning för ett jämlikare samhälle. Vi ringde Anders för en pratstund.

KT: Hej Anders
Anders: God eftermiddag.
KT: Men klockan är ju bara 10 på morgonen?
Anders: Men jag gillar eftermiddagar.
KT: Anders berätta lite om bilden, hur kom du på idén?
Anders: Jo, till en början så va det ju såklart bara ett skämt. Orden "Kvinno" och "rättigheter" i samma ord är ju bara för roligt alltså. Men sen så kom jag på att jag faktiskt kan tjäna pengar på den.
KT: Men, men tycker du inte att kvinnor borde ha samma rättigheter som män?
Anders: Självklart tycker jag det!
KT: Gör du?
Anders: Hahaha där fick jag dig allt. Kvinnor är så lättlurade. Nej, jag är bara ute efter pengarna. Jag håller faktiskt på att utveckla min idé som jag kallar för "kvinnoskatt" där alla kvinnor får betala dubbelt så mycket skatt som oss män. Iochmed att de tjänar mindre så skattar de ju mindre och det är inte rätt.
KT: Men tycker du inte att kvinnorna ska tjäna lika mycket som männen istället?
Anders: Nej.
KT: Varför?
Anders: Ni är kvinnor.
KT: Men vi är ju alla människor.
Anders: Nej ni är kvinniskor.
KT: Vad önskar du dig helst nu?
Anders: Världsherraväldet och ett nytt tangentbord, mamma spilde ut min mjölk på det gamla när jag glidtackla henne. Sen kunde hon inte få rent det, så hon köpte ett nytt Happy Hacking Keyboard Professional HP från Japan för 32 000 kronor men jag sålde det och köpte chips.
KT: Okej, tack för pratstunden. Hej då
Anders: Vänta lite, du är kvinna va?
KT: Ja.
Anders: Oh shit! Jag skickar en räkning, Klick

Anders: Hej igen, jag lägger på kvinnoskatt också. Vill bara säga det. Hej då!

DN

Senaste:
Nytt nummer av DN lär vara på gång vilken dag som helst nu.


Kan det bli snyggare?

Dagens ekipering:
Urkhål t-shirt från Urkholeköp du med på http://www.urkhole.tk

5 anledningar att...

.. GB tog bort Winner taco, den fucking bästa glassen in the world!

1. De gillar inte tacos
2. De hatar isbjörnar
3. De har ingen smak
4. De gillar daim
5. De är losersinsändare

Hej Urkhole! Först och främst vill jag tacka utmärkt bloggande av högsta nivå. Jag tycker att Urkhole varje dag ger mig den högsta av njutningar som man kan få. Jag gillar speciellt Anders. Jag tycker att han är en bra förebild och har en stark personlighet som bara vi män kan förstå. Det där lilla extra. Det där som man bara vill krama. Han borde byta namn till mys-Anders.
Jag tänkte att jag kanske kunde få chansen att få blogga med några på er nivå någongång i framtiden, då jag har några ideér som jag finner väldigt intresanta ur ett komiskt perspektiv. T ex den gången då jag kom hem efter en tur till den lokala matbutiken och fann till min förskräckelse att jag hade köpt yougurt i stället för fil, och jag som inte tål yougurt för min tarm blir konstig och jag kan sitta på toaletten i en hel kvart. Måste också påpeka att detta va på 80-talet så det är ju inte direkt oaktuellt om man säger så. Tarm är alltid aktuellt och kanske mitt största intresse efter Anders.
Hade det inte varit kul om vi träffades i helgen och hade lite mysigt? Jag måste bara säga att jag är allergiska mot grönsaker, tobak, kräftdjur, hundar, katter, hår, gräs, nästan all mat, parfym, ved, kokos, fibrer och mobilstrålning. Sen vill jag dela kontor med Anders, om inte kan jag tänka mig ett eget rum brevid Anders med havsutsikt, inte för nära havet för det är jag också allergisk mot. Jag bifogar några extra sidor där jag berättar om hur äckligt det va när jag trampa på en snigel så att ni inte ska tycka jag är den där tråkiga typen.

Sam U Raj

Tack för ditt brev, vi läser det kanske någon gång nästa decenium. 

Brand

Ojojoj det har varit en brand i vårt älskade förråd. Paul säger att det inte var hans fel då han hade lagt sin eld på ett säkert ställe högst upp på hyllan där ingen kunde nå den, men alla andra tror att han som vanligt bara ställt den uppe på pärmarna.

Det som förstördes va:
1 kvast
1 hink
3 flaskor rengöringsmedel
jävla massa pärmar
4 t-shirts med Urkholes logga
1 loket t-shirt
30 kg guld

Riktigt smart med guldet där Paul ;) :P :D, nu skickar vi det här till försäkringskassan.

Urrkhole - 

Framtiden

Idag dök ämnet "framtid" upp på vårat schema med saker att småprata om över fikat.
Vad ska detta betyda då? sa Anders och blev genast lite osäker på om han hade ätit upp pappret runt sin muffins eller inte. I vlket fall så fann han det ytterst utsökt. Jag har hört att cellulosa ska va bra för hjärnan, så du ska nog äta mer sa Paul. Låt oss gå till kopieringsrummet. Alla instämde och vi började färden till andra sidan rummet.
Väl framme i kopieringsrummet fann vi allt papper vi behövde för att göra Anders till en partikelfysiker eller något sånt där annat high tech som alla nördar sysslar med. Vi bestämde oss för att baka en paj.

En Paj 
2 dl Vetemjöl
75 g Smör Fyllning: 
1,5 kg papper 
3 dl Vispgrädde
4 msk Ketchup Salt, peppar
600 g Frysta sånna där gröna grejer

Skär pappret i bitar och lägg det i en kastrull. Tillsätt grädde och ketchup. Koka ihop tills knappt hälften av såsen återstår. Blanda ner grönsakerna. Krydda och häll fyllningen i en pajform. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig deg, som strös över formen. Grädda i 225° i cirka 30 min.
 
Pajen blev en succé, om man inte ser till smaken. Lite för mycket stärkelse enligt min mening.


Zebra o Giraff

Så här ser de ut.

Fråga Anders!

Hej Anders. Jag undrar vilken färg det är som gäller i sommar, och vilka är de snyggaste färgkombinationerna?
Sann Dahl


Hej Sann!
Jag säger bara så här, sommar, vinter, vår, höst, fredag, vardag eller fika, det spelar ingen roll det är ändå bara en färg som gäller. Lila!
Lila är inte bara skitsnyggt, det passar också perfekt till andra saker som är lila. T ex så kan jag rekommendera att kombinera de lila byxorna med den lila tröjan. Skitnajs! Andra färger som är snygga är mörklila och ljuslila eller varför inte klassikern hel-lila. Men kom ihåg att passa dig för färgerna violett, magenta, indigo, purpur och gredelin det är skitfula färger och har inte ens på gränsen till så mycket karaktär och karisma som lila. Så om någon försäljare försöker få dig att köpa en violett halsduk så sparka personen i fråga på smalbenen och spring därifrån.

Här nedan ser vi några snygga lila som jag rekommenderar.
Image:Color icon purple.svg
Rekommenderat band: Deep Purple
Rekommenderad låt: Purple Rain

Mvh Anders
 

Serie


RSS 2.0