.

"Kiss kommer ur pungen med hjälp av tyngdkraften" - Paul

Expedition Robinson, packlista!

5 saker Anders skulle ta med till en ö i tropikerna?

Hmm minst 2 jumbopåsar chips i alla fall. Glaspärlor och en flaska rom så jag kan köpa marken av infödningarna och exploatera den till max, kanske öppna ett köpcentrum och en fabrik där lokalbefolkningen kan sy fotbollsskor och annat som de tycker är kul där nere. Som lön får de rabattkuponger på köpcentrumet. Jag ska kalla ön för Anders för det är mitt namn. Vill nog ta med en Tintin-tidning också för vi har liknande intressen såsom monotona frisyrer och skäggiga vänner. En gång var Tintin i Tibet och en gång var han på månen. Han har en hund som kan prata det är vad jag kallar att tänja på verkligheten.

Veckans nyheter

Far och son åkte på semester
En far och hans son åkte förra helgen på semester. Enligt fadern var det en trevlig och givande semester men en anonym källa säger idag till Urkhole att sonen tyckte resan var dötråkig. Polisen har startat en utredning för de tycker inte de båda historierna passar ihop. "Jag har alltid misstänkt att det varit något skumt i görningen där borta" säger en av grannarna till fadern och sonen. Urkhole har sökt fader men han befinner sig på hemlig ort i Visby.

Ny mobil
Ett nystartat mobilföretag från Finland introducerade i går sin nya mobil. Den nya mobilen har något som ingen annan mobil i världen har. Den saknar nämligen funktioner. Företagets grundare Pekka säger att han ville skapa något helt unikt och typsikt Finländskt. "Den tål 100 graders värme och har ytterst få användningsområden, själv ser jag ingen anledning att använda mobil när facebook finns" Säger Pekka.
 
Fördelar: Inte så många
Nackdelar: En del

Betyg: 4/5 - Den va ganska fin att se på.

Kille blev punktmarkerad
En kille i Täby IS blev igår allvarligt punktmarkerad under en fotbollsmatch mot Huddinge.
"Det var under en hörna som en spelare i det andra laget punktmarkerade mig. Det var väldigt obehagligt och jag kunde inte få en pass på flera minuter" säger den chockade killen.
Killen som punktmarkerade greps kort efter matchen av säpo och de kommer hädanefter göra allt för att en liknande händelse aldrig kommer upprepas.

Man hitta inte golv
En man i Täby hittade i måndags inte sitt golv. Det var när han kom hem från jobbet som golvet var helt borta. Först efter 20 minuter hittade han golvet som någon hade lagt under en heltäckningsmattan.

Frittfram i kurragömma VM
Kurragömma VM som just nu hålls i Jokkmokk fick ett drastiskt slut när regerande världsmästaren Ville Mäkelä förklarade "frittfram" efter 2 dagars letande. Mäkelä som varit rankad som världens bästa "gömmare" 3 år i rad och "letare" i hela 7 år slås därigenom ut ur turneringen och hamnar på den förargliga placeringen: 5a. Mäkelä ville inte delta i en intervju men hälsar via sin tränare att han funderar på att hoppa av kurragömma och börja med "Jage" till EM 2010.

Hyr en skön kille
Räddningen för alla tråkiga företag är här. Du kan nu hyra en skön kille till kontoret. Killen som hyrs kommer medverka på kontoret mellan 3-5 dagar i veckan, han kommer stå och småprata och har ett stort lager med "fräckisar" att dra på kafferasten. Den sköna killen har lång erfarenhet av att vara skön och på fredagar bjuder han med alla som vill på kontoret till krogen. För en extra kostnad beroende på hur många ni är så bjuder han laget runt.  

URKHOLE

2 coolingar

Vad är du bra på?

Anders
Inte för att jag är den som skryter men jag är förmodligen bäst i världen på att promenera. Jag kan promenera framåt, bakåt och åt sidorna. Jag kan till och med promenera uppåt och neråt när det behövs. I sommar hade jag tänkt mig att satsta på VM i promenering. Inte för att skryta men igår klara jag faktiskt att promenera sick-sack mellan 15 koner.
Min svagaste promeneringssida är min högerpromenering men jag börjar få full kontroll på den nu. När jag promenerade för första gången tog jag mig hals över huvud och promenerade jag rakt in i en stubbe och bröt foten. Så ett tip till dig som har tänkt börja med promenering är att ta det väldigt lungt i början, hitta en takt som passar och håll koll så bara ett ben är framför dig i taget. En gång när jag promenerade sprängde jag ljudvallen, det gjorde ont i öronen i 2 dagar. 

Paul
Jag är bra på att vara vaken. Förra onsdagen slog jag världsrekord när jag var vaken till fyrtio minuter över tolv på natten. Då var det inte onsdag längre och jag blev väldigt förvirrad och somnade. Jag har alltid trott dagar var något som kom på ett magiskt sätt när man sover. Nästa lördag har jag planerat ett nytt rekordförsök och har börjat värma upp genom att äta fem hekto socker om dagen. 

öppna saker!

Att öppna saker har alltid varit ett av mina största intressen. När man öppnar en sak kan man aldrig veta vad som väntar på insidan. Dörrar, lådor, hyllor och lock är bara några av de saker som jag har öppnat det senaste året. En gång öppnade jag ett antikt skrin från Egypten. I skrinet fann jag en sten som var stor som ett äpple. Jag åt den och blev behagligt hård i magen i 2 dagar.
I helgen ska jag öppna som aldrig förr. Jag är speciellt nyfiken på vad som finns bakom luckan under ugnen. Jag har också uppmärksammat att vissa idioter där ute låser saker som de inte vill att någon ska öppna och det tycker jag är fel och sorgligt. Men ni kan inte stoppa mig!!

Paul

3 killar

Vad tror ni om vädret och vad ska ni göra i sommar?


Anders -
Internetentusiast

Jag var faktiskt ute i vädret så sent som i förrförra veckan så man kan säga att jag är lite av en expert på området. Prognosen för de kommande åren kommer vara sol, moln, regn och blåst. Det kommer regna jättemycket i norrland och piteälven kommer svämma över och göra 30 miljoner människor hemlösa. De flyttar till Finland men flyttar redan efter en vecka till Turkiet där de bakar tunnbröd med renskav och lingonsylt. Det bevisar hur farligt vädret är och jag kommer aldrig gå ut i det igen.


The dude -
Ölförespråkare


Det kommer bli fett nice chill cool väder och jag kommer få alla tjejer när jag drar till Visby och festar loss på Gutekällaren. High Five!!Fritzl -
Hemmapappa


Jag tror på bra väder hela sommaren med mycket sol och bad. Jag planerar också att renovera vinden den är inte i så bra skick och behöver förstärkas med betong och en armerad dörr.

RSS 2.0