Nazistiskt restaurang

I helgen slog dörrarna upp för den första svenska nazistiska restaurangen i Stockholm. Tredje riket som är namnet på restaurangen erbjuder det bästa från det nazistiska köket. "En helarisk GAStronomisk upplevelse utan dess like." som Svensk damtidning valde att uttrycka det.
Indredningen är typsik nazistisk och en lätt fientlig med disciplinerad känsla välkomnar en när man kliver in på den hakkorsbeklädda dörrmattan. Führerns ögon bevakar än ständigt från den enorma tavlan på ena väggen. Porslinet är mycket vackert och nazistiskt, badrummet lika rent som personalens blod. Tillsammans med den goda maten är Tredje riket en helnazistiskt upplevelse för hela familjen.


Utdrag från menyn
Nazisterband med germans stuvad potatis - 120 kr
Smörgås med kaviarisk - 40 kr
Albert Grill Speert (nötkött och grönsaker) - 149 kr
Hindenburgare med pommes frites - 120 kr
Köttbullar, lingonsylt samt gestapotatis med Eva Braunsås och saltgurkgas - 99 kr
Ugnsgasad G-öring med potatis och förintelsenap - 120 kr
Auschnitzel med pommes frites -149 kr
Fruktsallad med ananazist - 60 kr
Heilstekt fläsk - 159 kr
Chicken fascistas - 129 kr
FacIsté - 20 kr
Rommel och cola - 85 kr
GlaSS med marengele - 60 kr
Ariskt bröd och smör ingår i alla rätter

På torsdag erbjuds även tacOS(i berlin 1936)buffé.

Sieg hail och välkommen!

Dåligt rykte

Om man gör bort sig kan man få dåligt rykte visar en överfärsk studie från Flens hemliga och biologiska insititut. "Ett rykte kan vara både bra och dåligt, ett dåligt rykte är i de flesta fall dåligt. Ett dåligt rykte kan sprida sig för vinden, därför rekommenderar jag munskydd" säger vetenskapsmannen Bernt von Eschenbach.
"Jag har själv dålig rykte här i Flen då jag spred ut att det var sädesvätska Sibyllas hamburgerdressing. Det är något jag får leva med varje dag, ungefär som diabetes, men jag måste poängtera att dåligt rykte inte är en sjukdom."
Idag lever tre miljoner svenskar med dåligt rykte.

RSS 2.0