GT

Okej....

Det nya nummret av GT kommer idag att bli försenat med 4 timmar. Detta på grund av att GPs Jonathan Falck hittats mosad i tryckpressarna. GT har därför lagt fram ett förslag att världstiden ska förskjutas med 4 timmar. Vi kommer alltså på så vis få samma tid som i Islamabad och frukosten kommer numera att avnjutas på lunchen. "Detta är skandal! jag tänker inte äta min fil när egentligen ska äta mina bruna bönor och fläsk och pankakor och knäckebröd iaf inte på tisdagar!!" säger en förargad Anders Gerdin från Aftonbladet.
GT säger att de inte bryr sig om va de andra tidningarna eller världen säger eftersom det är GT som är det "enda som gäller."

GTn skulle som vanligt innehålla det allra senaste från i förrgår, bland annat nyheten om att Harrys hare hade fått bråttom och hoppat två steg i taget, två steg i taget på grund av några hundar som var häftiga och hemska i humöret. Harrys hare har nu skickat in en stämning på hundarna. Leif Silbersky säger att Harrys hare inte vill uttala sig mer i frågan.

En annan hareincident som ägde rum i förrgår va också den i ett hus vid skogens slut där Liten tomte titta ut och hjälpte Haren ifrån Jägarn in i hans stuga, med hjälp av handen hans. Liten tomte kommer att belönas med tapperhetsmedalj och Jägarn är anklagad för mordförsök och förföljelse.

GTs chefredaktör Lars Näslund säger att han utan att tveka skulle ge GTn 8 fyrar. "Det här är förstklassig journalistik" säger han.


"Det här är förstklassig journalistik säger han" // Lars Näslund

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0