Näst senaste

Vi här på Urkhole är alltid ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt och hålla våra utgifter till noll. Detta bara med tanke på att du inte ska känna att du har en massa slantar som tynger ner dig. För att kunna garantera våra kunder detta så är det lika bra att du med en gång går in och köper våra produkter som inte kostat oss något att framställa och som vi säljer till ett överpris som hette duga.

Stöd oss så stöder du en sak som för oss betyder väldigt mycket.


Senaste nytt: Urkhole kommer i dagarna att lansera sina nya produkter. Allt arbete har skett under största möjliga hemlighetsmakeri och säkerheten har varit på topp. Alla som passerat in och ut ur Anders rum har kroppsvisiteras genomgående av mannen själv och han har på egen maskin byggt upp en mur av materialet papp runt sin skärm. Inget tjuvkik har fått förekomma och livsnödvändigt material har som vanligt fått pasera in och ut genom dörren via "morsan". Anders som fortsättningsvis vill bli benämd som Master X har som vanligt haft 24 timmarskontakt med musen, tangenterna, stolen och sina favorit tubsockor. Egentligen har inget ovanligt skett förutom att de minuterna när klämde i sig en kycklingpizza så tog han sig i kragen och fixade till en ny t-shirt.
Hur t-shirten kommer att se ut är ytterst hemligt och allt vi kan säga är: Grön, t-shirt, Urkhål och kanske en lite text rad på ryggen.

Master X är för övrigt 36, singel, gillar mysiga datakvällar(hans favoritspel är Wow där han har en Tauren i lvl 65) och har en gång klappat en häst (fick iof en allergiskreaktion och fick föras till akuten på sahlgrenska, där det också fick göras en titthålsoperation där det visade sig att han hade svalt ner sin matsäck i lungorna).
And..eller Master X är en riktig man.
Så om du är intresserad kontakta honom idag då han befinner vid Un´Goro Crater på östön största delen av dagen.

image10

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0