Ute på stan

Urkhole tog igår en tur på staden för att avnjuta en fika. På väg ner blev vi påhoppade av diverse föreningar och partier som dela ut flyers. Här under följer några:

Dyslexiförbundet
Förbundet riktat till dig med läs- och skrivsvårigheter.
Perfekt för dig har svårigheter med att läsa eller skriva.

Dyslexiförbundet stavas: S A M M H Ö R H I E T

Vegetarianpartiet
Partiet som riktar sig till dig som också har en mental rubbning.
Kom på piknik i parken på fredag. Ta med egen morot. Biff finns att lukta på om man skulle känna så.
Är du gammal medlem är du ju bara så ute och du ska känna dig så inte välkommen.

PS det finns mycket få vetenskapliga belägg för att vegetarianer ska vara onda.

Mobbverket
Brev från en mobbare.
Hej! Jag är en mobbare på 15 vårar som vill berätta lite om mobbning.
Många säger att mobbning är fel och att det bara är töntiga människor som mobbar. Men sanningen att säga så är jag faktiskt ascool och det är offrerna som är töntar, annars skulle jag ju inte mobba dom eller hur? Utan mobbare skulle inte samhället funka, människor skulle få se ut hur som helst och kunna känna sig trygga i sin vardag. När människor är trygga så går de ute på kvällarna när människor går ute på kvällarna lägger de ner försvaret när människor lägger ner försvaret så blir de invaderade av aliens och om de blir det så blir ingenting kul.
Har du hängselbyxor, ja, då blir du mobbad. Har du glasögon, ja, då blir du mobbad. Gillar du lärare, ja, då blir du mobbad. Tror du på aliens och skriver brev,  ja, då mobbar jag skiten ur dig.

Mvh Mobbarn

Al Qaida cykelbud
Hej! när du läser detta papper undrar du säkert "vad är Al Qaida cykelbud fär något?" Jo det är helt enkelt det bästa och i dessa dagar mest miljövänliga sättet att utföra så kallade "olåvliga handlingar i Guds namn". Handlingarna kanske kommer ta lite längre tid då allt utförs från cykel, men om du inte är nöjd efter 10 dagar så har du troligtvis inte använt dig av Al Quida cykelbud.

Vi utför bland annat:
"Cykelbomber"
Punktering av däck
Cykelkapning
Eker/växel sabotage

Ring oss idag annars kanske vi drabbar dig

Swedish Amish
Drömmer du om en tid där ord som mikrovågsugn, flyplan och kvinnorättigheter inte existerar. Om så är fallet så är garanterat "Swedish Amish" något för dig.
Skriv upp dig i dag och vi tar dig tillbaka till 1700-talets Småland. Allt du behöver göra är att ge bort alla dina "prylar" till oss och betala den årliga avgiften på 2800000 kronor. Så vad väntar du på?
Vi erbjuder också Amish+ som tar dig hela vägen tillbaks till stenåldern. Där du kan springa i höftskynke, jaga mamut eller klubba kvinnor. Amish- tar dig tillbaks till det säregna 90-talet där du kan avnjuta en vhs tillsammans med polarna eller varför inte farcineras av hur cool grafik det är på Nintendo 64 eller hur riktigt jävla dåligt Söndagsöppet är.

(Swedish Amish är finansierat på "svarta pengar" och är en del av Sveriges kriminella nätverk, och varför läser du här? e du en snutjävel eller?!)
image38

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0