Veckans nyheter

Far och son åkte på semester
En far och hans son åkte förra helgen på semester. Enligt fadern var det en trevlig och givande semester men en anonym källa säger idag till Urkhole att sonen tyckte resan var dötråkig. Polisen har startat en utredning för de tycker inte de båda historierna passar ihop. "Jag har alltid misstänkt att det varit något skumt i görningen där borta" säger en av grannarna till fadern och sonen. Urkhole har sökt fader men han befinner sig på hemlig ort i Visby.

Ny mobil
Ett nystartat mobilföretag från Finland introducerade i går sin nya mobil. Den nya mobilen har något som ingen annan mobil i världen har. Den saknar nämligen funktioner. Företagets grundare Pekka säger att han ville skapa något helt unikt och typsikt Finländskt. "Den tål 100 graders värme och har ytterst få användningsområden, själv ser jag ingen anledning att använda mobil när facebook finns" Säger Pekka.
 
Fördelar: Inte så många
Nackdelar: En del

Betyg: 4/5 - Den va ganska fin att se på.

Kille blev punktmarkerad
En kille i Täby IS blev igår allvarligt punktmarkerad under en fotbollsmatch mot Huddinge.
"Det var under en hörna som en spelare i det andra laget punktmarkerade mig. Det var väldigt obehagligt och jag kunde inte få en pass på flera minuter" säger den chockade killen.
Killen som punktmarkerade greps kort efter matchen av säpo och de kommer hädanefter göra allt för att en liknande händelse aldrig kommer upprepas.

Man hitta inte golv
En man i Täby hittade i måndags inte sitt golv. Det var när han kom hem från jobbet som golvet var helt borta. Först efter 20 minuter hittade han golvet som någon hade lagt under en heltäckningsmattan.

Frittfram i kurragömma VM
Kurragömma VM som just nu hålls i Jokkmokk fick ett drastiskt slut när regerande världsmästaren Ville Mäkelä förklarade "frittfram" efter 2 dagars letande. Mäkelä som varit rankad som världens bästa "gömmare" 3 år i rad och "letare" i hela 7 år slås därigenom ut ur turneringen och hamnar på den förargliga placeringen: 5a. Mäkelä ville inte delta i en intervju men hälsar via sin tränare att han funderar på att hoppa av kurragömma och börja med "Jage" till EM 2010.

Hyr en skön kille
Räddningen för alla tråkiga företag är här. Du kan nu hyra en skön kille till kontoret. Killen som hyrs kommer medverka på kontoret mellan 3-5 dagar i veckan, han kommer stå och småprata och har ett stort lager med "fräckisar" att dra på kafferasten. Den sköna killen har lång erfarenhet av att vara skön och på fredagar bjuder han med alla som vill på kontoret till krogen. För en extra kostnad beroende på hur många ni är så bjuder han laget runt.  

URKHOLE

Kommentarer:
Postat av: Ellen

Detta är ett av mina favoritinlägg! Älskar den med den nya Finländska mobiltelefonen utan funktioner! Min Finlandssvenska poolare trodde den var sann när jag postde den på hennes wall på FB! LOLMannen med borttappade mattan är också suverän! Keep up the good work som sagt! Tittar in emellanåt!

2009-10-29 @ 00:00:53
Postat av: urkhole

Tackar tackar! Ultraroligt att uppskattas :D

2009-11-17 @ 20:18:26
URL: http://urkhole.blogg.se/

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0