Skånegatan allt skånskare

Fox News rapporterade igår om att Skånegatan i Stockholm har drabbats av ett allvarligt problem: Den anrika gatan på Södermalm blir nämligen  mer och mer skånsk.
Många södermalmsbor är oroliga över utvecklingen och en del är till och med i färd med att flytta därifrån. Kenta Sörensson är en av dem:
- Aa, fan, det började ju med att jag och Berra skulle ta oss en bira på O'Learys, så visade det sig att haket har raserats och nån har smällt upp nån jäla falafelvagn där istället.
Andra observationer på gatan visar bland annat att klassiska skivbutiken Pet Sounds har bytt namn till Peps Sounds och bannlyst all musik som inte går i baktakt.
- Helt hopplöst. Igår flög det fjorton gäss ovanför mig och sket rakt på skinnpajen. Nu flyttar jag hem till morsan i Enskede, säger Kenta Sörensson.
Urkholes egna källa i södra Sverige kan nu avslöja att denna skånefiering  inte har  med klimatförändringar eller annat att göra. Det är i själva verket en del i folkkäre rapparen och radioprofilen Timbuktus plan att erövra huvudstaden. "Han vill ha vad han vill ha och han vill ha det nu", säger källan Truls Jeppsson (vi tror att han heter så, men han pratade väldigt grötigt när han presenterade sig).
Vi har sökt Timbuktu för en kommentar, men han uppges sitta inlåst i en glasbur på Gustav Adolfs Torg i Malmö och kan därför inte nås.

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0