Urkhål

Ni har väl inte missat http://www.urkhole.tk världens bästa urkholeshop.

Mamma och Pappa Scan

Nu står det klart att mamma och pappa Scan går skilda vägar efter ett förhållande som varade i bara 1 år. Vid skilsmässan klarlagdes det att pappa Scan kommer tilldelas köttbullar motsvarande 35% av alla som tillverkats under förhållandets varaktighet. Det ryktas om miljardbelopp. Mamma Scan kommer få vårdnaden av parets barn son Scan och dotter Scan. Mamma Scan åkte efter skilsmässan på semester tillsammans med barnen Scan, mormor Scan, syster Scan, farbror Scan och kusin Scan. Under semestern fick de reda på att pappa Scan var en bedragare och att hans namn bara var ett alias. Det visade sig att pappa Scan va samma person som för två år sedan hade gått under namnet Pettson och haft ett homoäktenskap med Findus. De skilde sig kort efteråt och Pettson tilldelades den hisknande summan av 56 miljoner skink och ost pajer. Pappa Scan eller Pettson riktiga namn har inte avslöjats till allmänheten men en känd rund svensk tv-personlighet sitter häktad misstänkt för bedrägeri och för lurighet. Vid polisens förhör ska mannen ha hävdat att han varit "mycket hungrig".

Urkhole

Blogg-galan

Vi på Urkhole var ju såklart självklara vinnare till alla av årets kategorier, men vi bestämde oss för att vi hellre ville ha vår egna gala, Urkhole Awards, istället. 

Bästa blogg: Urkholebloggen
Och allt annat bloggkrafs: Urkholebloggen
Sämsta blogg: Inte Urkholebloggen 

I staden

Anders brukar ibland skriva poesi är nedan följer en dikt jag hittade i hans papperskorg häromdagen.
Anders har själv aldrig varit i staden men säger att han en dag önskar att få åka dit. Men han är också lite osäker för i staden kan det hända läskiga saker ibland.

I staden.

I staden finns det höga hus
I staden bor det mycket folk
I staden jobbar man på bank
I staden heter man Karl eller Toyvo. Karl kanske jobbar på ett bygge och Toyvo kanske gillar att kolla på TV.
I staden är epa inte en sjävklarhet
I staden kan man bli påkörd 
I staden är det stress
I staden är det inte alltid accepterat att ta sin syster till fru
I staden köper man en fru
I staden kallar man polarna för Nisse och Krille fast de egentligen heter Nils-Åke och Kristofer
I staden går allt fort
I staden kan ingen höra dig skrika
I staden vill jag bo, kanske

Av Anders

Astrid episod IV

9/10 2008

Ang. nobelpriset: Jean-Marie Gustave Le VEM DÅ?

Fan, här går jag på andra sidan och väntar på att det jag äntligen ska få en fet check (till) och lite (mer) erkännande.
Alla vet ju redan vem som är bäst, så det är bara att langa hit priset postumt bitchas!

Messade iochförsig Horace senast i förrgår (jag berättar inte hur det går till, sucker!) och frågade om det inte var dags nu.
"Fet chans Asstrid! Hälsa Skalleper :P", svarade han. Jävla tönt. Få se hur hög status han har i Nangijala när han kolar vippen. Jag spår utfrysning, muahahaha!


Skit på er
/Astrid

Upphittat

Hittade en macka i fredags. Mackan påträffades i papperskorgen utanför ingången och såg ut att ha legat där minst 3 dagar. Den var aningen "svettig" när jag fann den. Mackan hade vid upphittandet två tuggor i sig, råkade göra en extra utan att tänka på det, så nu har den tre.
Mackan återfås mot beskrivning på mitt kontor senast torsdag, annars äter jag upp den själv.


Anders

Astrid igen..

För er som inte riktigt kan få nog av denna tant..

Tjolavippen!
Ibland undrar jag om jag bara är en vanlig Vimmerbykärring eller om jag är en barnboksvärldens P.I.M.P som med bara hjälp av min penna smeker upp alla ruttna gamla deckarförfattare som Henning Mankell i brygga mitt framför näsan på hela svenska befolkningen. Härskare över boktryckarkonsten, oövervinnlig, oförstörbar, allrådande, gudalik. Det är jag som kommer manipulera alla barnen över till Lindgren-sidan av "kraften", det är jag som kommer bygga mig en armé och skaffa herraväldet över universum. Mohahaha som att jag skulle undra om jag va kärring, nej du.
Nä, nu ska jag på dejt med Tengil, är fem timmar försenad men som om jag skulle bry mig. Han kommer ju inte direkt kunna motstå mig. Ojes kvällen kommer bli motsatsen till torr om man säger så. Olala Tengil, det vattnas i munnen. Det ska bli skönt att få sätta tänderna i lite...... 

Där var vi tvugna att avbryta för dagen, vi kan ju inte trycka saker hur sent som helst här. // Urkhole.

Dagens citat

"Jag åt upp hela.. bara för jag kunde" Peter Harrysson berättar om när han körde på en älg förra veckan.

Dfba på nyheterna


Urkhole - Dfba-2k på nyheterna

Urkhole sponsrar och är till stor del med i bandet DfBa-2K. Därför föll det sig passande att vi gjorde ett litet filmklipp om när bandet va på nyheterna i Ryssland!

Kolla in:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=404437807&n=404437807&MyToken=157991be-6d40-44f9-889d-3f2009e2edf4

RSS 2.0