Veckans bok!

"Päron och äpplen smakar nästan samma, det är sånt som jag gillar" - Anders

Den här veckans bok heter "DET HÄR ÄR GODAST!" av Anders.
En lika ständigt aktuell bok på tusen sidor som ger svar på den stora frågan "vad är det egentligen som är godast?" Alla matälskares bibel.

Boken skildrar det som Anders tycker är godast. Boken innehåller något för alla som gillar allt från skinka till frigolit.
På första plats finner vi inte helt oväntat favoriten chips, tätt följd av korv, majonnäs och potatismos. Längre ner på listan hittar vi bland annat sten, maskros och ärtsoppa. Boken innehåller också några extrema överraskningar
så som att cola kommer först på 11e plats och att sand kommer på plats 9.
Annars finns alla klassiker tex pizza, kött, mäsk, mjölk, sågspån, makaroner, blåbär, gratäng, tomat, sörja, uppkastning och tonfisk med.
Mer spännande än så blir det aldrig och boken största minus måste nog tilldelas kapitlet SKINKA! där ordet skinka nämns runt femhundratusen gånger. Men detta är bara en utfyllning av en annars härlig bok i världklass.


Av Anders
Putte och makrillen

Urkhole presenterar idag stolt den senaste grafiska novellen "Putte och makrillen". Både Lars Von Trier och Kungen har varit spekulanter på manuset men vi på Urkhole är inga sell outs så vi gjorde den själva.

DEL I - The revenge of the makrillFortsättning följer.....

Paulnytt

I samband med förra tisdagen släppte Paul sin nya rapport. Han kallar den för "Liv på solen". Solen har alla förutsättningar för liv säger Paul och ingen kan bevisa att jag har fel för om man tittar på solen med kikare så kan man inte se något på flera dagar, tro mig.. Det finns kaniner på solen och det baserar jag inte på något. Men det är ganska mjuka faktiskt.

Urkhole

RSS 2.0