sista delen :D

Alla som börjar på Urkhole får alltid svära Urkholeeden, där det bland annat ingår att inte låta semestern påverka arbetet. Dock har aldrig någon börjat på Urkhole och vi vill fan inte jobba på semestern.

Här är sista delen i kalendern i alla fall.

Allt tycktes kört för Tomten. Så han gav sig ut på pilgrimsfärd. Han gick och gick och ibland tog han bussen eller kapade en moped med sin butterfly. Han sov under öppen himmel brevid en lägereld eller somnade brevid något taskigt luder på något motel vid motorvägen. Han va fri och han was living the dream. Till frukost drack han en halv flaska Starkvinsglögg med cranberry juice samt ett knäckebröd med julskinka och den starkaste senap han kunde hitta. Senapen blev starkare och starkare och det sluta med att han började injicera svartsenap i låret. Han blev ett vrak han freebasea gröt och drack så mycket julmust och snaps att han däckade redan före lunch. Han raka sig inte på månader och hittade en röd mössa som han bar varje dag.
En dag kom hans langare förbi med en konstig grön sten som han tyckte Tomten borde testa. Det va kryptonit, grön kryptonit. Grymt schysst att lägga under tungan och gå runt med hela dagen. Men just då såg han Julbocken köra förbi utanför i sin Rolls. Tomten såg rött och kastade stenen rakt ut på bilen. Den träffa Julbocken i huvudet och han svimmade och körde in i en Statoil som exploderade. Julbocken kom utspringande ur elden brinnandes, som otur va så va killarna som försökte släcka elden genom att trampa på honom kängpunkare och det slutade inte så bra.
Så gick det till när Tomten tog makten och vi firar hans födsel varje år än idag.

Slut!

Kommentarer:

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0