Saft

Saft är som alla vet ytters farligt. Därför har vi på Urkhole tagit fram exempel på en varningar som vi tycker att paketen ska bära i framtiden.

Saft innehåller stora mängder gift och om man dricker det så blir man zombie.
Att bli zombie betraktas inte som bra på någon av sidorna av samhällsklasserna, möjligtvis hos livearna, gotharna och vänsterpacket. Men det är upp till dig om du inte vill vara med oss populära och snygga. Om du på något sätt skulle få i dig saft föreslår vi att du avlägsnar ditt huvud på ett sätt som du finner dig passande och mest bekvämast med. Som komplement till saft föreslås lättöl eller mjölk. Märk dock att läsk utan kolsyra nödvändigtvis inte behöver vara saft men det kan vara så man bör alltid rådfråga en saftvetare. En regel som man kan lära sig är att ifall någon frågar ifall man vill ha saft så säger man "nej jag är inte törstig idag" Sen ger man personen en rejäl skrevspark och sen springer man för livet och kollar aldrig bakåt. 
Vi på Urkhole har aldrig druckit saft men man hör ju tex på ordet "tranbär" att det är något skumt i görningen. Va fan är ett "tranbär"? Finns det tranbärspaj kanske? nä just det! 
// Urkhole - Din flinga i snöstormen
image36image37

Om du nu vill vara underutbildad och sosse, ja, då kanske saft är något för dig.

Kommentarer:
Postat av: ida

häy,

du får typ inga komments?

why ? xd

2009-07-02 @ 21:36:04

Lämna ett spår:

Wow här kan man skriva sitt namn, bästa att testa:
Kom ihåg mig?, för ingen annan gör det

E-Mäjl: (publiceras kanske)

URL/Bloggadress:

Vilken rolig ruta, den är helt fyrkantig:

Trackback
RSS 2.0